mandag 27. juli 2009

Sol, sol kom til meg!

Regn, regn, gå din veg!!! Nå har jeg nemlig fått mer enn nok av det våte. Sannelig godt at vi bor i hus i disse tider.

Sommeren har rast avgårde, snart er ferieukene over. Og vi har vært med på både det ene og det andre.
Korsvei-festivalen i Seljord var et høydepunkt (selv med 50 mm nedbør nest siste døgn.... Da var vi glad for at lavvuen holdt helt tett!). I Seljord traff vi både nye og gamle venner. Kjempekjekt å møte igjen folk fra studietida og venner som vi er SÅ på bølgelengde med selv om det går år og dag mellom hver gang vi treffes.
Besøk hos mormor og morfar og opptil flere slektninger i ulike aldrer var også veldig koselig. Dessuten fikk vi låne vaskemaskin og tørkeplass til campingutstyr og diverse klær ;).

Da vi blei påspandert en dag i Tusenfryd sto gleden i taket hos våre tre. Og vi kunne jo ikke annet enn glede oss med dem. Selv om vi store ikke sleit ut karusellene hadde vi en kjekk dag. Fikk til og med nytte av Tusenfryd sine blå regnkapper - de holdt oss tørre og ganske varme :)

Nå er vi tilbake igjen og nyter både stølen og heimen. Ungene har stor glede av diverse søskenbarn og vi voksne får både prata litt og ikke minst jobba litt med forskjellige ting som trenger ei hånd.

Gårsdagens fjelltur var en skikkelig høydare. Skal si ungene var spreke. At jeg hang etter som et vått slips var det ingen som brydde seg om, og selv kusina sitt gnagsår blei tatt med stor ro. Nå er det ikke tvil i min sjel om at jeg bør gjøre noe drastisk med kondisen (har ingen planer om å henge sånn etter flere ganger), så da spørs det om jeg greier å prioritere det, da... Oppi alt som er veldig nye kjekkere gjøre....
SIden kameraet ligger på stølen i skrivende stund er bildene fra tidligere i sommer. Barn av regnbuen er ikke alltid blide. Eldstemann fikk ikke være så lenge hos en kamerat som han ville. Noe så muggent :). På Sysendammen var de derimot rett så blide alle sammen.

2 kommentarer:

Rosa sa...

høyres ut som de har hatt kjekke opplevingar, heile gjengen. Og så skulle det vel berre mangle at ikkje humøret alltid er på topp hjå alle - det er det iallefall ikkje her i huset ;)

Om ei veke sjåast me på jobb, og sjølv om ferie er godt kjenner eg at det vert fint å komma tilbake på kontoret òg.

Nyt veka!

oheidia sa...

Så hærlige sommerbilder du har lagt ut og det med regnbuen var godt fanget. Enig med deg, det har regnet nok nå! Jeg og ungene var også på Tusenfryd for noen dager siden og det høljet ned hele tiden. Vi dro hjem da ungene hadde fått nok og da var mor veldig kald og jeg la meg under pleddet da jeg kom hjem.

Sommeren i Norge er så vakker! Trenger ikke steikende sol men litt opphold hadde vært en fordel. Men, vi gjør nå masse for det og jeg har ikke tid til hobby! Men, det er en tid for alt og nå er det ferie og opplevelser som gjelder. Akkurat nå er vi på sørlandet hos min søster og familie. Veldig koselig på tross av været!

Klem