søndag 25. april 2010

Nå er det slutt!Denne skal UT!!!!!

Nå har vi sloss med dette monsteret lenge. Nå vil vi ikke mer. Har prøvd godsnakking og ikke-så-godsnakking. Ingenting hjelper. Så da er det bare å få det vekk. Pumpa virker bare når den vil og vaskepulveret går rett gjennom maskina uten å løse seg opp. Etter å ha tømt fem baljer med vann som så ut til å høre til i en gjørmepytt - ja, da er det slutt. (Etter tre vasker med samme tøyet var vannet stadig like skittent....)

Nå blir det andre boller. Gjett om jeg gleder meg til å ta turen innom et par butikker i morra. Håper tida strekker til.

Ellers har helga vært både kald, våt og hvit. Og selvfølgelig var det årets første fotballcup. Minstemann spilte to kamper i går. Det gikk unna med liv og lyst og de vant både 5-2 og 5-0. Siste kamp blei avlyst til stor glede for i alle fall meg, som slett ikke var kledd for snø og kulde.

I dag skulle snuppa avgårde. Tre kamper med innlagt middagspause var planen. Etter første kamp var det bare å gi seg for vår del. Snuppa var slett ikke i form og trengte å komme seg heim. Humøret steg betraktelig etter at ho spydde på trappa.... Regner med at dette går fort over, men dumt det skulle komme en cupdag.

Kan vel forresten ikke si at jeg er veldig misfornøyd med ¨komme tidlig heim. Har fått unna to bursdagkort og noen bestilte konfirmanthisener. Godt når jeg kan krysse av noe på lista :)

Nå er det snart tid for lesing på sengekanten og så kan det hende jeg får begynt på noen kort til de fire konfirmantene som skal få en hilsen av oss i år.

1 kommentar:

Lambi sa...

Huff, ikke noe gøy med ødelagt vaskemaskin...håper du har fått kjøpt deg ny idag! :) Da går plutselig vasken som en lek etterpå! :) Fotball i snøvær hørtes kaldt ut...nå vil vi ikke ha mer vinter og kulde! :) Er i underkant av en uke siden det sluddet her sist men ingenting la seg på bakken heldigvis, så alt dagen etter var det varmere og bedre vær! :) Håper ellers at dere andre i familien ikke blir syke etter at din datter ble dårlig da! Ønsker deg og dine en super uke! Klem