lørdag 25. februar 2012

Heisann!!

Veldig kjekt at du kikker innom. Her har det jo vært heller musestille veldig lenge. Ikke har jeg vært sur og ikke har jeg vært syk. Men blogging, det har jeg ikke gjort de siste månedene. Ikke fordi det har mangla på vilje - tid, derimot, det har det ikke vært. Og grunnene til ikke-blogginga er både i flertall og attpåtil ganske gode. Men lysta, den har vært der. Så kan jeg jo håpe på at det blir mer nå når dagene blir lengre og sola varmer både det ene og det andre i løpet av dagen.

Om det ikke har vært mye blogging, så har det heller ikke vært mye hobbylering. Noen kort har det blitt det siste halve året, men de har forsvunnet ut av huset før kameraet rakk å komme i nærheten av dem. Og det betyr også at kameraet heller ikke har vært alt for flittig i bruk...
Kanskje noe av grunnen kan anes i Goethes kloke ord: "Ingen ting er verd mer enn denne dagen." Jeg har tenkt som så: at det kommer nok flere dager, andre dager, og da kan jeg kose meg med kortlaging og fotografering. Så har jeg brukt alle dagene som har vært til noe helt annet.

Mye har nok familien fått. Ikke minst av kjøring både hit og dit. De tre etterkommerne våre begynner å få rett så aktive liv. Og nå på vinteren har jeg oppdaga ei side jeg ikke har ant så mye om. Alle tre synes det er utrolig morro å gå skirenn! De genene har de i alle fall ikke fått fra meg! Jeg har aldri hatt startnummer på meg. Men våre tre, de går hjerne to renn hver helg! Da blir det ikke mye tid igjen til egne syssler, for det er klart at jeg vil være med å se. Og morro er det jo når de går fort og er fornøyde både med konkurransen og med plasseringane sine. Og det må jo innrømmes at jeg har med kameraet ganske ofte.... Men sannelig er det vanskelig å få gode bilder av sånne aktiviteter.

Kortet over her har blitt til i løpet av vinterferien som straks er over. Det skal ut på reise til varmere strøk. Ei flott jente på 18 som bor i Spania og som jeg er så heldig å være fadder for, skal få det.

Og så håper jeg at jeg plutselig kommer til å legge igjen et spor eller to til på bloggen om ikke alt for lang tid. Nå skal jeg over tunet og skravle litt med noen som reiser østover i morra.

 Takk for at du kikka innom og ha en nydelig kveld!


3 kommentarer:

Pauline sa...

Næmmen så kjekt med livstegn fra deg da!! :-)
Blogging og hobbylering skal jo være kos, ikke stress, og innimellom velger vi vekk noen ting til fordel for andre.
Skjønner jo godt at du vil følge med hvis ungene går skirenn!

Fint kort var det nå uansett du har laget, håper det ikke blir riktig like lenge til neste gang vi får se noe av det du lager!! :-)

Riktig god helg og en god vår!

Bodil sa...

Heisann, så koselig å se deg her igjen.
Kjempefint kort du har lagd.
God helg,
klem :)

lappetussa-Ingunn sa...

Velkommen tilbake! Alt til sin tid er det noe som heter. Har det vel stort sett som deg, ungene får pri 1, og sånn må det bare være. Er nå kjekt når ungene våre liker å være i aktivitet. Ha en fin helg videre!