fredag 28. mars 2008

Tilbake til hverdagen


Påskeferien er vel over. Og den var verd å få med seg. Gode dager på stølen, etter at vi hadde fått varmen opp. Og fint vær mye av tida. Det er virkelig utrolig flott å være der i ferien. Og i år var vi der for første gang aleine.


Det er en helt egen følese å stå tidlig opp, 06.10 er fryktelig tidlig, bare fordi jeg MÅ på utedoen en tur. Komme inn att og fyre i ovnene. Koke kaffe. Krype opp i sofakroken med pledd, kopp, ei god bok og en liten (?) bit sjokolade (det er jo påske..). Kan ikke ha det bedre. Og etter hvert kom ungene tuslende for å lage mer liv rundt meg. Men det var gjerne ikke før i åttetida. Morgenstund har av og til gull i munn. :)


Og når vi har drager i ovenen er det klart at de må få mat, ellers bare sovner de... Håvard er veldig glad i å mate dragene.


Men alt har en ende, også sånne ferier. Nå er vi godt i gang med skole, barnehage og jobb igjen. Så kan vi glede oss til neste stølstur, forhåpentligvis er det litt varmere og tørrere i huset da. Men snop i trærne er det nok slett ikke :)

3 kommentarer:

oheidia sa...

Så utrolig vakre påskebilder. Det landskapet badet i sol må ha vært fantastisk! Hjemme hos de fleste har det vært trasig påskevær, men mange på fjellet har vært heldig og det er koselig!!!

Velkommen hjem også!

Rosa sa...

Det såg og høyrdest idyllisk ut! Men de var ikkje så verst på bøane der heime heller ;)

Jill sa...

For en koselig støl!!!!
Vi var på voss i palmehelgen, gikk ikke på jazz :-(
Men hadde en tur på Vikafjellet i STERK vind!
Jeg var innom Pandurobutikken og damen der kjente deg :-)
Vi snakket om scrapping og da sa jeg at jeg "kjenner" en som heter Rønnaug!
Verden er liten