tirsdag 1. april 2008

Akvarie til inspirasjon


Lørdag var vi på klassetur til Bergen og Akvariet. Det var utrolig kjekt. Eldstemann sin klasse ville at både foreldre og søsken skulle være med, så her reiste jeg avsted med alle tre. Masse morro å se.


En av selene holdt sangoppvisning for oss. Den var skikkelig artig. Bildet blei uklart siden det var tatt gjennom ei vindusrute. Derfor forandra jeg det til svart hvitt.


Ellers så var det ikke noen av oss som stakk av med krokodilla. Men ungene påstår at de så at buret var tomt...Pingvinene lagde danseoppvisning for oss og var rett så fotogene. og ellers var det mye morro å se. Ungene sprang fra akvarie til akvarie - ei stakkars mor hadde litt vansker med å holde følge...I dag har jeg vært innom hobbybutikken og fått med meg mer enn tenkt. Igrunnen er ikke det så uvanlig, det er alltid noe spennende å få med seg, noe jeg ikke visst at jeg trengte.Ellers lader vi opp til Horgi opp på lørdag. I natt drømte jeg om skiheiser og T-kroker og scuterkjøring. Huff. Håper det går bedre i virkeligheten enn det gjorde i natt. Gubbeluren og eldstemann har tenkt å gå i trimklassen, mens jeg og de to minste skal stifte bekjentskap med skiheisene (trur det er ti år siden siste gang jeg var der...)
3 kommentarer:

Rosa sa...

Flott akvarie-dokumentasjon! me var der ifjor, men det er jo ein plass som alltid er like spennande å komme tilbake til.

Hobbybutikken, ja.... den er jo full av ting du ikkje visste du trengte før du plutseleg står på fortauet og har betalt :) Eg kom visst til å "miste" nokon hundrelappar på TreL-nettbutikken igår, så no ventar eg intenst på pakke i posten - hurra!!!

Lukke til med Horgi opp!

oheidia sa...

Så fine sider fra Aquariet! Likte begge Lo'ene veldig godt! Godt å høre at dere ikke har stukket av med krokodilla! Tenk at noen vil stjele noe sånt!!! Utrolig men sant.

oheidia sa...

Du fikk ikke opp et bilde i bloggen min - huff da! Håper det ikke er noe feil med innlegget jeg har lagt ut.

Jeg har lagt ut bilde av Leon på Paprigleder. Det er der han aker og LO'en er i kanllfargene rødt, gult og sort!