lørdag 14. juni 2008

SJOKOLADE

Finnes det noe bedre? Tenk deg en deilig eske med melkesjokoladehjerter, eller hva med after eight og kaffe (før eller etter åtte...) Mmmmmm!Og når det finnes papir som ser ut som sjokolade.... Og bronsefarga embossingpulver - som slett ikke sto på handlelista mi... og minst to bursdager i nær framtid. Da blir resultatet dette:

Kledde esken med et papir som har ligget her lenge og limte på panel av brun og glinsende bazzill. Embossingpulveret fant jeg på hobbybutikken vår og begge tekststemplene er fra papirgleder.Bursdager krever i tillegg gjerne et kort, så den ene esken får et følgeskriv av typen clearkort. Første gang jeg har prøvd det. Inspirasjonen fant jeg hos Maja. Blir antakelig ikke den siste, selv om transparenten blir litt slarkete.Var en tur på Papirgleder først i uka og fant gjennomsiktig tape, med mønster. Morro å prøve.

Skulle selvfølgelig plassert stempelet inni den andre veien, men noen tabber unner jeg meg ;)

Joda. Stille har det vært her inne. Og det skylles både været og en smule snue som slo meg ut her. Det siste viste seg å ha sammenheng med gras og pollen og er altså ikke noe å henge seg alt for mye opp i. (I alle fall ikke så lenge apoteket stiller med rette kuren ;)).

4 kommentarer:

oheidia sa...

Utrolig flott, Rønnaug! Hærlige farger og gjennomført prosjekt som vanlig! Må lage sånne esker snart - har bare så mange bilder som skriker etter å bli scrappet!

Du, du har kjøpt den zutter-saken. Er den grei å bruke - har egentlig veldig lyst på den!

Maya sa...

Guri så lekkert!
Moro med litt annerledes kort :)
Og nydelige sjokolade esker!

Ha en fortsatt flott sommer,
klem fra Maya

Ann Hedvig sa...

Åhh, så flotte gave esker, tipper mottakerne ble glad ja.

Har tagget deg i bloggen min :o)

Jannhild sa...

Hei på deg, Rønnaug!!!
Nydelige sjokolade esker og knallflott det kortet!! Kjempekjekt å kikke innom her!!

Gleder meg til å se hva du har gjort med tagen og UTEE :)

Ha en superflott helg!

Klem fra Jannhild