mandag 30. juni 2008

Feriemodus og late dager

Neida, late dager er det ikke på noen måte. Selv om det ser ut som jeg har forlatt hele bloggen. Det kommer seg av at det er så masse annet som har opptat tanker og hender. Sånn er det når det nærmer seg ferie og mye skal i boks før det lar seg gjøre å gå i ferie.

Men nå er det ferie. Deilige dager med tid og mulighet til å gjøre helt andre ting.

Som å lage kort til ei venninne som blei feira femti på lørdag. Veldig kjekk fest i Frelsesarmeens lokaler og med innlagt linedance-kurs i IOGT-huset. Det var MORRO å få svingt seg en smule. På forhånd hadde jeg svingt meg med doruller og bind-it-all for å lage kort.Inni de flattryte rullene er det tager med både stempler og noen litt mer personlige ord. Og den bakerste er laga som en koffertnavnelapp.Navnelappen har de nødvendige data på baksida og så er hele greia embossa med klart pulver og varmluftpistolen som blir brukt til å smelte skismøring med. Jammen godt ats noe av utstyret på låven kan brukes....

Har en del flere prosjekter på gang, så jeg burde vel se til å avslutte dette her. Men tenkte jeg skulle vise fram en av fjordårets LO'er. I slutten av uka blir det nemlig buføring.

Ha det strålende til neste gang:)

2 kommentarer:

oheidia sa...

Så stilig tag'kort du har laga! Masse fint på hver side og glade sommerfarger! Denne blir godt mottat! Ja, jeg er litt i feriemodus jeg også. Godt å komme hjem fra Danmark hvor vi var i en uke og hjem til hobby rommet. Hadde litt abstinenser faktisk!

Rosa sa...

No var det godt å sjå livsteikn her! Gjekk faktisk og tenkte på igår at om du ikkje ga lyd frå deg, så måtte eg sende ei mld og høyre om alt var vel :)

Godt med ferie, vil eg tru - håpar de får masse fint vèr! Blir det stølsliv heile sommaren eller?

Lukke til med buføringa, iallefall

klem