torsdag 3. juli 2008

En helt vanlig torsdag......men det er jo sommer og fantastisk nydelig vær. Dagen er brukt både her og der. Sånn må det bli når flere mennesker skal bespises på stølen i helga. Noe må forberedes på Vangen og noe på stølen.

Skulle gjerne blitt værende der ute sammen med Håvard og Farmor. Sitte på trappa og se utover vatnet, kikke på stølstreet som er aldeles gult av smørblomster. Høre på vatnet som suser og renner i bekker og fosser. Se om det fremdeles er fugler i reiret ved siden av den skeive utedoen. Høre signglebjella til den ene sauen vår. Snakke litt med de som beiter intil gjerdet. Kjenne lukta fra grillen til naboen...

I stedet sitter jeg her. Måtte pent sykle heimatt for å hyppe potetene og lese eventyr for de to største.


Men i morra kveld. DA sitter jeg på stølstrappa og NYTER :) Den dagen starter med buføring.

I helga skal to vi setter stor pris på gifte seg. Da må de jo få kort.

2 kommentarer:

Rosa sa...

No håpar eg du sitt på stølstrappa med bjølle, gule blomar og grillukt - god helg!

klem

Elisabeth sa...

hei hei
så masse fint du har laget siden sist jeg var her..
takker også for utfordringen;) må sette meg ned en dag og prøve å få gjort det.. hvis jeg husker så langt tilbake da hi hi

så koselig det høres ut med å sitte på stølstrappa.
Når jeg var liten husker jeg at jeg fikk være med datteren til smalahove kongen og bestemora på stølen.. var kjempe gøy. Jeg tenker nok at du slapper av der..
Vi har hytte i fjellet og siste uken av ferien var vi der og det er bare sååå avslappende å være der. Vi har ikke strøm eller vann men jeg synes det er kjempe koselig..

ha en kjempe fin sommer

Hilsen Elisabeth