tirsdag 22. juli 2008

Ferietur med forviklinger

Ferie er flott og ferietur er kjekt. Og om denne starta flott med regnvær i Hemsedal og fortsatte med sol i Skiptvet så har vi nå opplevd at trampoline, der kan være farlig, det..,.

Kristian hoppa med friskt mot og landa på armen. Merkelig vinkel i albuen og klumper som var på feil plass. Legevakta neste. Der sendte de oss rett til Fredrikstad (er litt stolt av at jeg fant veien på første forsøk, det er tross at over 20 år siden jeg bodde der). En lege sa: Fryktelig stygt brudd, dette blir operasjon. Neste lege sa: Albu av ledd, dette fikser vi fort. Nåja, fort og fort. Gutten og faren er fremdeles der og venter på at noen "gamlingleger" skal se på saken. Regner med at de kjeder seg!

Jammen godt det skjedde i starten av ferien, så har vi litt tid å gå på.

Hadde kamera i bilen, men må innrømme at motet til å hente det ikke var helt til stede. Men en telefon er god å ha... Bilder får komme etterhvert :)

2 kommentarer:

Rosa sa...

å huff, det høyrdest FRYKTELEG vondt ut! Håpar det går bra med store vetlegut, og at det er ei "enkel" sak å fikse - dei må då kunne sjå slikt på røntgen?

Nydelege sommarbilete i forrige innlegg òg.

Når du har tid til å stikke innom, så ligg det ei lita helsing til deg hjå meg - håpar ferien vidare blir betre enn denne starten :)

Fru Fjeldhammer sa...

Stakkars gutt, håper det ordner seg!!

Så mye flott du scrapper, likte veldig godt de sjokolade eskene..det var smart!

klem