lørdag 25. oktober 2008

Walking hand in hand. Walking in the rain.På tide med litt liv her. Har visst ikke vært helt til stede. Forrige helg og starten av uka var vi uten nett og dajeg i tillegg reiste over fjellet på Trusopplæringskonferranse, sier det seg selv at det ikke blir mye liv i bloggen.

Men nå er jeg her. Lørdag kveld. Ute regner (derav overskrifta, inspirert av musikken som surrer i bakgrunnen) og blåser det som om noen vil blåse og puste huset ned. Men jeg veit at det ikke står en eneste ulv der ute. Så da koser jeg meg inne og satser på at takhellene holder seg på plass. Frøken snupp satte på musikken fra Mamma Mia for meg, pizzaen er snart klar for ovnen og ungene har benka seg forran Tv'n. Skal holde dem med selskap om litt, men først har jeg noen golv som trenger en omgang med filla. I morra er det søndag med tilhørende middagsgjester. Best at golva er litt mer presentable enn nå, ellers kommer minstemann til å avsløre det...

Ellers har jeg så smått begynt på noen gaveposer til jul. Gubben syntes det var i tidligste laget, men han setter stor pris på at sånne ting er ordna når han trenger å ha med seg en hilsen til noen.

Hvem veit, kanskje noen som er innom her får en overraskelse i posten. Eller på døra for den saks skyld. Det kommer jo helt an på hva undertegnede finner på...
Nå finner jeg vaskebøtta. :)

7 kommentarer:

Rosa sa...

huff ja, eg var på nippet til å ikkje få mannen heim ikveld pga uvèret. Sotrabrua var periodevis stengt, men heldigvis kom han seg heilberga over.

Her i kroken hjå oss merkar me _svært_ lite til vind, men regn vert det nok av! Lite inspirerande å ta med seg to små ut om dagen, men desto betre å sitje innandørs om kvelden :)

Eg gler meg i bøtter og spann til neste laurdag - no er den heilt i boks!(det einaste eg må bestemme meg for er kva eg skal satse på - LO, stjernebok, kort? Har du ein plan? )

Nyt kvelden med reine golv og god pizza (og sving gjerne nedom til meg med vaskekosten i same slengen ;) )

klem

Hege-Annie Simonsen sa...

Utrolig flotte gaveposer!! Har jo allerede kommentert dem i galleriet hos Papirgleder. Liker juleposen spesielt godt!! :o)))

Takk for titten inne hos meg - så morsomt og koselig å finne din blogg! :D Myyye fint her - jeg titter inn flere ganger, jeg! :)

Mye arbeid med de slideskalenderne, men jeg har jo gjort dem ferdige, over tid. Perlesnorene i enden har vært det siste jeg har avsluttet med, så det har vært etappevise økter på disse, siden det ble flere av dem. Synes de er så flotte som julegaver, derfor 8 stk.

Skal ikke se bort fra at det blir flere, etter hvert - men da tror jeg at jeg må få meg en bedre hulltang! For det var all hullingen som var tungt.. Fikk etter hvert vondt i hånda da jeg måtte legge så mye trykk på min tang (kjøpt hos Panduro), for å komme igjennom papir og plastikk!..

Ha en flott søndag! Klem, Hege

Gladie sa...

Så flotte gaveposer! Det har vert et forrykende uvær her også i helga. De fleste vindretninger merker vi knapt her inne hos meg - men denne helga har vi virkelig kjent naturkreftene. Det knaka godt i huset, men både takheller og annet holdt seg pent på plkass :) Deilig i grunnen å føle seg trygg og komfortabel inne når det er ruskevær ute, det er en egen kos :)

Jill sa...

Nå er helgen over allerede :-(
Møkkavær her og, nå sitter jeg på jobb igjen.
KOm litt tidlig i dag for jeg hadde så lyst på kaffe, gidder ikke lage hjemme før jeg går.
LIkte gaveboksene, er det gro sin oppskrift?
Ha en fin uke!

Elisabeth sa...

åååå så masse fint du har laget;)
Hadde det helt supert på treffet, så det må du få med deg en gang;)

ha en fin kveld du også;)

oheidia sa...

Så flott med både stor og liten gavepose. Ja, de gaveposene har ungene nå lagd hjemme hos oss og mannen min og noen voksne på besøk fredagskveld ville også lære det. Men, jeg tuller ikke - det er mye verre å lære dette bort til voksne enn til barn. Eller så er det en annen mulighet - jeg er en veldig dårlig pedagog? En av delene, ja!

Koselig med besøk og hyggelig å få gjort noe med gulvene. Det trengs her også!

:=)

Maya sa...

Kjempeflotte gaveposer!
Og jammen greit å være tidlig ute,så slipper man stresset innpå jula også :)

Klem fra Maya :)