søndag 22. mars 2009

Endelig


Det er kjekt å være tidlig ute, særlig når det er presanger som skal lages. Og planen har vært klar i ukesvis, men likevel sitter jeg her i siste øyeblikk. Har brukt dagen til å lage den esken jeg har tenkt på og fantasert om å lage. Endelig er den ferdig.
Her er oversida av esken. Ho som skal få den er ikke av den veldig rosa typen. Da kan jo heller ikke esken bli det.

Oppi esken skal det ligge ei bok. Størrelsen er tilpassa denne. Innsida er 17x22 cm. Når boka er tatt ut og forhåpentlig lest står det igjen et stempel. Så blei ikke bånn i esken helt kjedelig.

Innsida ned plass til kort i lokket. Det var ikke helt enkelt å få festet til lokket solid nok. Måtte hjelpe til med forsterkninger i hjørnene, både utvendig og innveldig.

Undersida har fått små bein. Så blir det kanskje litt mer ev et skrin.


En deltalj av pynten på framsida.

Så gjenstår det å høre hva konfirmanten selv sier. Det tar noen uker før jeg får vite det. Siden konfirmasjonen er i Florida får jeg ikke reist dit. Heldigvis har jeg ei god venninne som skal reise. Ho har lovet plass i kofferten. Nå er den pakka og klar for posten i morra. Håper jeg husker å få den avgårde siden den dagen blir av det morsomme men absolutt travle slaget. Over 70 åtteåringer skal være i kyrkja hele dagen med skattejakt, trommeverksted og masse annet. Grugleder meg en smule.

Nå er det visst tid for å få mine egne søte små (eller ikke fullt så små) mot senga. Det skal gjerne være litt høytlesing, og da er det bare å trå til da. Sånn i 21-tida pleier det å roe seg helt. Da skal jeg forberede ett og annet til morradagen. Må huske både kaffe og rett antrekk.

Håper alle som titter innom her får ei nydelig uke. Klem

4 kommentarer:

Rosa sa...

Her er det berre å bøye seg i støvet - igjen! Heilt nydeleg, Rønnaug!!

oheidia sa...

Veldig nydelig og forsegjort eske, Rønnaug! Den blir mottakeren veldig glad for å få og veldig flott å lage en eske til en bok. Utrolig ide!

:=)

Inger Marie sa...

Så flott eske.
Nydelige papirer du har brukt

oheidia sa...

Vet ikke om du bruker å delta på blog candy'er, men her et tips fra meg!

http://alltidklartildropp.blogspot.com/2009/03/blogcandy.html