lørdag 14. mars 2009

Spart bak og dagens overraskelse

Noen ganger trenger jeg å sparkes i gang. En utfordring i ny og ne er ikke å forakte. For et par uker siden blei jeg med på en sånn. Det skulle lages en artikkel på Kreative sider hos Papirgleder, om å scrappe uten lim.Men det viste jeg ikke da jeg meldte meg på... Første tanke var: HJELP!! Lim er da nesten helt og aldeles nødvendig. Men der tok jeg visst feil. Her er resultatet:

Her finnes hverken Lim eller tape, men mange brads og stifter pluss bånd knytta gjennom diverse hull. Morro var det, å bli med på noe sånnt.

Og så vant jeg gavekort på Papirgleder i tillegg. Det var en koselig overraskelse på en lørdag :)

Nå står en avslappende kveld for tur. Dagen har stått i husmorens tegn. Nå er det reinere enn det har vært på lenge.

Og så har vi hatt årets første kaffekopp på trappa. Gjett om det er kjekt.

3 kommentarer:

Rosa sa...

Så kult! Og grattis med gåvekort! Tenkjer det var herleg med ein kaffikopp i vårlufta idag, eg tok kaffikoppen i Åsane saman med litt shopping :)
God helg vidare!

Inger Marie sa...

Så flott den ble,og så stilig at du ikke har brukt lim.
Tror ikke jeg hadde klart det..hihi
Håper du har hatt en flott helg
God klem

oheidia sa...

Så fin denne var og for en tøff utfordring! Jeg er ikke så sikker at jeg hadde likt å scrappe uten lim - i hvertfall ikke akkurat nå om dagen for jeg står litt fast. Vet ikke helt hva jeg mener med det, men det er en blanding av å være lei av snø (og vi har så vanvittig mye snø og verandaen er blitt en isbre som ikke går ann å spa vekk!), litt scrappesperre og ikke minst litt for mye å gjøre. Jeg vet det går over snart. Livet må få gå litt i bølger for ellers vil man jo ikke sette pris på de gode dagene. I dag var jeg og ungene ute og helte veldig varmt vann på snøen på terassen - en aktivitet som holdt oss varme i nesten en og en halv time. Så nå har vi vel et par kvaderatmeter vi kan sitte og kose oss på i kroken på terassen. Det er en god start!

Håper du har det fint. På vestlandet er det vel litt bedre vær og våren er vel kommet for fullt? Her skal vi være glad hvis det tiner inntil veggen og vi får krokus til påske - for det er ikke sikkert at snøen (isbreen rundt huset!) smelter før den tid!

Vel vel, slutt på klaging fra meg. Sender deg heller en klem jeg!

Klem klem