lørdag 30. mai 2009

Finale

Det var med skrekkblanda fryd jeg oppdaga at jeg var med i finalen i Papircupen på Papirgleder. Utrolig spennende. Og innimellom alt som skal gjøres i mai har jeg pusla en smule i kroken min. Her er de to LO'ene jeg skulle lage.
Grafisk stil, litt enkelt og stilreint. Bildet er minstemann for noen år siden og sauene våre i går kveld. Sangen er det Alfred Hauge som har skrevet tekst til, og dene r flittig i bruk her i huset.

Denne er av det mer romantiske slaget. BIldene er Rosa si eldste datter. Ideen til sida har vokst fram den siste uka og da jeg så det største bildet var det nesten bare å sette tingene på plass. Veldig kjekt!!!

Nå skal jeg ha meg ut i sola og holde foreldra mine med selskap. Snart er det kaffe og is i solkroken.

God pinse!

5 kommentarer:

Orlaug sa...

Skjønar godt at du kjem til finalen med dei produkta du "tryllar" fram......vel, tryllar og tryllar.....skjønar sopass at det ligg masse både tanke- og praktisk arbeid bak....
var noko kjent med jenta der, ja...
Lukke til i finalen!!!
Riktig god pinse til deg og dine!!!!

Rosa sa...

Noko så fint!! Med desse vakre bidraga håpar eg du kjem heilt til topps! Syns sjølvsagt at LO'en med storesyster er noko av det vakraste eg har sett ;)

Lukke til!

Lambi sa...

Masse lykke til i finalen!:) To kjempe flott og ulike LOer du har laga! Likte begge to jeg! Så nydelig,romantisk og skjønn den nederste...og så koselig den øverste med din sovende gutt som kanskje ligger og drømmer og teller sauer...;)Fortsatt god Pinse!

Gladie sa...

Nydelige sider, spesielt den romantiske var helt fabelaktig :)

Maya sa...

Åhhhh nyydelige LOèr!
Den nederste var bare så vakker!!
Så masse lekre detaljer!
Ha ei flott helg,
klem fra Maya:)