fredag 25. september 2009

Det lysner!!!!!

Neida, det gjelder desverre ikke været. Ute regner og regner og regner det. Himmelen har lagt seg helt ned i hodet på oss og har visst tenkt å bli der...

Det er inne det lysner. Nærmere bestemt på rommet til snuppa. Har lenge tenkt på å male tak og lister der. Faktisk i flere måneder - og det er lenge til å være meg. Gubben påstår at han knapt har hørt en av mine ideer før den er satt ut i livet. Hm.

I starten av uka gikk startskuddet for aksjon romlysning. Snuppa er lei av trehvite vegger, tak og lister. Og jeg er faktisk ganske så enig. Veggene har fått en omgang med panelhvit, det gjør at de ser nesten litt luta ut. Tak, lister og vinduer har fått et strøk grunning og ser ut deretter. Og gjett om det stinker i huset....

I kjelleren har jeg et lite malingslager, og regner med at det befinner seg nok maling til hele prosjektet der. Men... på veg til jobb i dag begynte det å svirre noen tanker i hue. Malinga har tørketid på 24 timer... Dette kommer til å ta veldig lang tid. Ventetid.... Hm. Best å sjekke om det finnes noen alternativ.

Nå gleder jeg meg til å komme heim og ta fatt med Jotun Sense som tørker på 2 timer. Det kan faktisk bety at snuppa kan flytte inn i løpet av helga. Gjett om vi gleder oss!!

Bilder? Joda, de kommer. Men det blir neste innlegg. Da har jeg noen etterbilder også :)

Ha ei nydelig og lys helg!

2 kommentarer:

Jill sa...

Her ser det alt annet enn lys ut ute ihvertfall... :-9
Men levende lys inne og litt farger gjør seg.
Lykke til med malingsspann og kost!
God helg!

Rosa sa...

så kjekt! Eg brukar vanbasert maling frå.... lady? eller lady jotun, kanskje? Har ikkje sett så nøye på det, kan du sei. Men kort tørketid er fint! Har malt fyrste strøket på ein trappekrakk til mi snuppe idag, og ikveld vert det kanskje strøk nr to?

God helg til deg og dine!