mandag 21. september 2009

For siste gang


Det er tradisjon i bygda at fotballsesongen avsluttes ned cup. Søndag var dagen og banen ned tilhørende herligheter var stappfulle nu glade unger. Snuppa vår var ned på sin siste cup. Neste år er de sett og slett ikke mange nok til å ha lag. Sånn er det å an i grisgrendte strøk. . . Cup betyr også foreldredugnad. Jeg tilbrakte formiddagen på kjøkkenet i lag ned diverse liter vaffelrøre og hauger at pølser. Det var hektisk og kjekt. Ikke minst fordi det er så mange kjekke folk å jobbe sammen med. Ellers har bloggen min vært sørgelig forsømt i det siste. Det er ikke med vilje, det er bare dagene som ikke strekker til. Er det godvær skal noe gjøres ute og er det grått og vått på er det litt for mange kjekke unger som skal skysses hit og dit. Kan jo håpe at det frigjøres litt tid må når fotballen er over, men. . . I kveld skal i alle fall eldstemann på trial. . . God kveld og uke til deg som stiller innom.

2 kommentarer:

oheidia sa...

Ja, litt vedmodig at det er siste gang kanskje? Morsomt med markering i hvert fall. Jeg har nettopp kommet i gang med min blogging, men det er så mye som skal stemme med familieliv. Det blir slik det blir og vi må ikke ha dårlig samvittighet for det!

I dag har vi kanskje kjøpt båt og magen min er i veldig stor uro her jeg sitter - men han ringer vel og aksepterer/avslår tilbudet vårt i kveld. Da blir det båtferie heretter, det er sikkert - uansett vår:=)

Rosa sa...

synd at dei ikkje har nok spelarar til eit lag vidare opp i årsklassane. Og kanskje ein bitteliten tanke godt for mor som får litt mindre køyring? ;)