torsdag 15. oktober 2009

Kortcup #3, skisse 2

Endelig fant jeg tid til å være med på Kortcupen på Papirgleder. Ta gjerne en tur innom der og nyt alle de fine korta som blir laga.

Denne oppgava gikk på å lage kort etter skisse. Papirene jeg har brukt er grå Bazzill og begge sider av et ark fra Kaiser craft. Blomstene er Storyteller og stemplene er Ladybug and friends og Magnolia. Veldig kjekt å gjøre sånne ting igjen.

Kortet er pynta på innsida også, men det glemte jeg å ta bilde av, og nåer det for seint. postmannen har fått det med seg.

3 kommentarer:

oheidia sa...

Dette er bare så mye finere live enn det som kan vises på en skjerm! Takk for hærlig kort og sjokoladen skal spises med andakt og følelse og pynten er vel snart i bruk kjenner jeg meg selv rett!

JEg fikk dette i posten fredag i det jeg dro på scrappetreff i Ski. Tok med meg kortet for det kunne da ikke være hjemme alene!

Ja, det var morsomt å være på scrappetreff og jeg var ganske så sliten da jeg kom hjem kl. 17.00. Det var å hive i seg mat og reise på 4H høstfest hvor barna deltok. Var hjemme kl 21 og kollapset forran tv'en liggende på madrassen på gulvet. JEg lå i hele går også og hadde rød sitteknoke - men deg gikk ikke hull på meg denne gangen - heldigvis!

I dag føler jeg meg litt som meg selv i dag og har kastet meg over både pc og scrappesaker som må ryddes vekk. Så, det blir vel litt scrapping i kveld håper jeg!

Bare ring hvis du får noe tid til overs til helga. Kan jo kanskje stikke en tur til Lillestrøm hvis det blir tid. Tror det er korpsseminar i helgen for Jenny. Leon skal i bursdag på lørdag og så skal jeg passe Matilde fra lørdag til søndag (hun er 6 år og kan taes med noen timer til Lillestrøm hvis det blir aktuelt:=)

-og ja, jeg trives som dame. Deilig å være 40 år for alternativet er så mye verre!

Klem fra meg:=)

Inger Marie sa...

Kjempe flott kort. Kjekt å besøke bloggen din igjen. Ha en fin tirsdag
God klem

Lambi sa...

Hei! Nyyydelig kort du har laget! :) Jeg var så heldig å få se det i helgen da jeg var sammen med Heidi i Ski! Nydelig fargesammensetning og herlig Magnolia stempel motiv! :) Ha en suuper dag! Klem