mandag 9. november 2009

24 dager i desember

Du verden så lite jeg har gjort av meg i bloggverdenen i det siste. Lurer på hvor det har blitt av alle dagene denne høsten. Den har liksom bare blitt aldeles borte mellom fingrene mine. Planene har vært mange. Det skulle både scrappes og lages kort. Masse julegaver skulle produseres og ...

Det er bare å innse at det som ikke er gjort, heller ikke blir gjort. Men det betyr ikke at jeg har gitt meg. Det er nemlig sånn at det stadig kommer nye dager. Dager da jeg får gjort noe av det jeg har ønska å få gjort og dager da jeg kommer på nye ideer. Sånn som her om dagen. Kom på at det kunne være kjekt å lage ATC, det har jeg nemlig ikke gjort før. ATC er et samlekort, håndlaga sådan. Og det skal være i størrelse 2,5"x3,5". Stilig tenkte jeg og satte igang. Men så kom det en ny ide rekende. Hvorfor ikke lage ATC adventskalender¨. Det måtte da være tingen. Fram med stempler og de nydelig arka fra Ladybugandfriends. Full fart på stempling, kutting og sverting av kanter.


Så gikk det som det ofte går. Det kom ett eller annet å stilte seg i veien. Noe som bare måtte gjøres først. Joda, et par dager seinere fant jeg tilbake til kroken min. HMMMM. Tenkepause. Dette kom da til å bli i snaueste laget. Det ble jo ikke plass til nesten noe på de korta, knapt nok de obligtoriske talla... Dessuten kom jeg på at det kunne være kjekt å binde inn korta med Bind-it-all. Størrelsen blei dermed nesten 4"x4" og dermed kom løsningen på omslaget også.

Trur dette blir en reise-adventskalender. Det kan passe bra det, til mottakeren.
Og så har jeg fått bekrefta at jeg har veldig mange koselige stempler ;)

8 kommentarer:

Lambi sa...

Så artig med nytt innlegg fra deg igjen! :) Ja den høsten har jammen meg glipt litt mellom fingrene på meg i år også gitt,hehe. Men denne ATC kalenderen var en virkelig god idée altså. Og så fin som den ble da! :) har aldrig helt forstått hva jeg skal samle på ATC'er for jeg da...fnis...men morsomt å lage småting og dette synes jeg var en genial idé som jeg også tenker at kan kunke ti f.eks års-kalender f.eks...kankje jeg "låner" idén din og prøver meg! ;) Ha en fin uke! Klem

Hege-Annie Simonsen sa...

Så herlig! Tenker mottakeren blir glad for denne, ja!
Ha en fin dag! Klem, Hege

Rosa sa...

Så FIN! Du er eit oppkomme av gode idèar, rett og slett :)

Jill sa...

Nesten ingen scrappings på meg...
Må se når jueln er overstått om jeg kan finne tid og lyst igjen!
Nesten Perfekt skal ha julesalgsmesse 6.desember så nå går all tid med til å produsere kjoler og juelvarer.
Håper du har det fint!

Jill sa...

Du kan få en privat liten julemesse :-)
Jeg sender bilder av alt vi har og du velger, jeg tar med til voss 4.des, 11.des eller 23.des :-)
Det er mann og barn som skal opp de første helgene, jeg komer ikke før 23. skal feire jul hos svigers i år :-)Men drar til filefjell allerede 1.juledag.

Kristine sa...

Ååå så lekker reisekalender Rønnaug!
En kjempe flott skatt, og jammen er mottakeren av denne heldig;)
Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:)
Og jo, jeg bor vel på en måte på andre siden av fjellet, pluss litt lenger ut i fjorden(Mundheim)! *fniiis*
Ha en god helg!
Klemmer fra Kristine!

Maya sa...

Åhhh så herlig adventskalender!!
Så masse herlige motiver og en nydelig gave!!

hänglar får du bare kjøpt i gjennom hÄnglar shoppen ja :)
Men de kommer ikke i oppkrav ;)
Det er bare hvis du handler over 200 kroner,for da kommer norske tollavgifter i tillegg,og det er det posten norge som styrer med,ikke hänglar ;)
Så bestill i flere omganger :)
Ha en flott dag,
klemmer fra Maya :)

Maria Therese sa...

kjempefin advent kalender!!