tirsdag 6. juli 2010

Sommer


Det blir lite tid til data for tida. Men i dag har vi hatt innføring i epostbruk for den yngre garde. Lørdag morgen gikk vi til stølen med 22 kalver og kyr. Så nå er det skikkelig sommer. Sitter i skrivende stund på stølen og skriver på mobilen. Kan ikke ha det bedre.

3 kommentarer:

Bodil sa...

Ønsker deg en riktig fin sommer på stølen :)
Klem :)

Rosa sa...

Kos deg på stølen med 2- og 4-beinte!

oheidia sa...

Jeg tror deg når du sier du ikke kan ha det berdre! Kos deg masse på stølen! Glad du likte kortet og charmsen - det er så koselig å ha noen å sende et kort til i ny og ned :)

Vi er egentlig på ferie. Siden jeg egentlig er uføretrygdet så føles det ut som om jeg har ferie når mannen min har ferie - da er vi sammen om barn og opplevelser. Er stolt over å ha navigert oss fra Oslo til Lillesand og tilbake igjen med båten. Vi har hatt mange fantastiske naturopplevelser. Har ikke badet. Været har ikke vært så bra at jeg har følt for det. Men, vi har vært ute i all slags vær og vi har hatt lite regn. Det er perfekt ferie for meg!

Kos deg masse og så stikker jeg innom bloggen din snart igjen. Jeg har forresten fått nytt mobilnr. Det nye nummeret er 45199677

Klem :=)