søndag 8. august 2010

Summertime, and the living is easy!

Men selv de gode sommerferiedagene har en ende. I morra er det tilbake på jobb igjen. Men det er kanskje på tide også, etter fem gode ferieuker er det best å komme i sving, sånn at jeg ikke glemmer ut alt av vanlig liv.

Det har vært en nydelig sommer, så langt. Mange, både korte og litt lengre fjellturer. Noen veldig gode møter med gode venner vi ser alt for sjelden. Over 170 mil tilbakelagt i ny bil (automatgir er sannelig ganske så greit). Og tre badeland besøkt.

Noen utfordringer har jeg også tatt. Og du hendelse så morro det var!!! (Sov veldig godt den natta)

Og så har vi hatt opptil mange gode dager på stølen. Der er det ro å finne for både kropp og sjel. For både to og firbeinte. Disse firbeiningene med ull på gidder ikke gå langt. De tar seg en liten sving og mener de har vært lenge vekk, så kommer de igjen og maser på salt :)

Nå er det å sige igang med diverse aktiviteter for liten og stor. Familiens transportbyrået får nok bare stå på dette året også...

Og hvem veit: Det kan fort bli mer blogging utover høsten enn det har vært i sommer... ;)

3 kommentarer:

Bodil sa...

Slutt på ferien her også, gubbelure må nok slite seg opp igjen i morgen. Selv er jeg jo hjemme og kan gjøre nesten som jeg vil :)
Koselige bilder du har tatt, men hjelpe meg at du tør oppi den "hengebrua".
Ha en fin kveld, klem :)

Lambi sa...

Herlige sommerbilder du har lagt ut Rønnaug! Sommerferien er over her også i kveld, men jeg nekter å gi opp sommeren enda, så lag vinter som vi har her i landet! :) Skulle helst hatt litt mer ferie jeg altså, men blir hyggelig å se igjen kollegaer også! Lykke til med ny uke til deg! Klem

Gladie sa...

Så flote bilder, ser ut som dere har hatt en koselig sommer ja :) Jeg har siste ferieuka mi nå - så er det tilbake til hverdagen neste uke. :)