mandag 28. mars 2011

Staffelikort

Dagene flyr og fylles opp med både det ene og det andre. Og noe av det de fylles med er bursdagskort. Ungene har vært både her og der de siste to ukene og her er noe av det de har hatt med seg:
Dette har en 13-åring fått. Praktisk å legge penger i et sånt ett :)
Minstemann har netopp kommet heim fra  selskap. Åtteåringen han var hos fikk dette:

Og det ser sånn ut når det er oppslått:

Har kost meg med å lage dem, og nå kan den som vil få se :)

Ellers har det vært en nesten helt fredelig frimandag. Men noe skal jo dagen brukes til. Eldstemann har hatt bli-ny-dag. Streng på tennene og nyklipt hår. Stilig blei han! Og det har skjedd mye med tannreguleringene siden jeg hadde det. Nesten usynlige knotter og mye kjekkere opplegg. Om noe sånnt kan kalles kjekt, da... Og ehldigvis har det kommet tannleger som kan sånne ting i vossaveldet igjen. Det er unektelig ganske greitt å slippe Bergensturer hver gang det skal strammes. Sparer både tid og penger. Og det kommer godt med :)

2 kommentarer:

lappetussa-Ingunn sa...

Synd det er lenge til jeg har bursdag ;)
Det er jammen godt at utviklinga går framover når det gjelder tannreg. og. Gleder meg til at de skal fylle hull med godsaker og :)

Anonym sa...

Gokveld, og takk for sist..... Eit skikkeleg flott kort minstemann fekk ja.... Og mange andre flotte kort du lagar..... Det var ein stramsig tenåring du hadde med deg etter bli ny dagen.... :) ups, no e da visst leggetid ser eg.....

Irene