søndag 13. mars 2011

Vinterferie og bok-kort

Endelig kom vinterferien. Masse tid til både det ene og det andre; baking, skigåing, fotografering, kortlaging og kanskje til og med scrapping. Ja, for nå begynner det å klø i scrappefingrene etter lang tids dvale.

Men uka har gått og det har slett ikke blitt mye av noen ting. Har i stedet prøvd meg som pendler til Bergen tre dager. Møter som plutselig dukka opp og som det ikke var så lett å unngå. Kan ikke si annet enn at jeg trives godt med å ha jobb i bygda ;)

Men i kveld fikk jeg lagd et kort. Det skal på tur over fjellet til en liten gutt som nett er født. Har slått meg på bok-kort for tida. Synes de er veldig artige å lage. Har brukt litt ymse papir som har ligget her ei stund. Vinduet er laga med spellbinders og det er ramma også. Har putta inn en bit av et overheadark (sånne ting er det forresten ikke så lett å få tak i lenger) for å lage vinduet.


Rosene er både fra Storryteller og noen er av ukjent opphav. Det samme gjelder visst perlene. Nederst er det et lite stempel fra Ladybug and friends.
Innsida har stempel fra USA. (Det står faktisk ikke noe annet på det, men jeg har nok kjøpt det på Papirgleder.) Plutselig var det helt slutt på den lyseblå kartongen, derfor blei det ei hvit side. Lurer på om den skal få litt bling før den sendes... Ellers har jeg oppdaga en annen utfordring: Skrivefelt... Det er det liksom ikke for mye plass til siden jeg har limt pyntepapiret alt for godt fast... Må nok tenke litt der også...
Eldstemann var i bursdag til ei klassevenninne for litt sida. Ho fikk også bok-kort.
Dette hadde penger inni. Noe som vistnok alltid er velkomment for tenåringer :)

Nå er det tid for å lage kveldsmat til de tre som surrer rundt meg her. Niddagsrester og osteskiver sår på planen. Og siden den heimebakte brødet og bollene som faktsik blei produsert på kjøkkenet før i uka har forsvunnet på mystisk vis, ja så får det bli kjøpebrød og mjølk :)

Ønsker deg ei god uke i vente. Gleder meg til å ta fatt på litt planlegging til en Trusopplæringsdag for 8-åringer. Trur det er veldig på tide å få lagt en skikkelig plan der :)

3 kommentarer:

Pauline sa...

Veldig flotte bok-kort du har laget, de blir nok satt stor pris på!
Ha en riktig fin uke! :-)

Bodil sa...

Så fine bokkort du har lagd.
Ha en fin uke, klem :)

Lambi sa...

To riktig flotte bokkort begge disse to Rønnaug! Koselige stempler tilhver sin anledning og alltid koselig med roser som pynt! :) Ha en god uke! Klem