torsdag 5. mai 2011

Hurra, vi har fått tenåring!

Eldstemann, trialkjører og skiløper, er 13 år i dag!!!!

Han har blitt høyere enn meg og når snart igjen faren i skostørrelse. Jada, vi er stolte av han ;) Godt det blir flotte ungdommer av alt alitet med å sette dem til verden :) Den opplevelsen er jeg glad jeg ikke skal gjenta.

Nå er han på skolen etter en bedre frokost med heimebakte rundstykker og eggerøre. Jeg har laga kort til en annen tenåring og kost meg med nitime og data.  Deilig med en rolig torsdagsformiddag heime før jobb i kveldinga. Siste konfirmasjonstime med tensing-gjengen i dag. Så skal jeg være med på øvelse og flotte ungdommer resten av kvelden. Til helga braker det løs med konfirmasjoner. GLEDER meg til å konfirmere ca 80 flotte ungdommer :)

Nyt dagen din. Og finn noe å kose deg med i løpet av dagen :)

Jeg skal bruke bildet over her til å lage invitasjoner til 13årsdag :)

2 kommentarer:

oheidia sa...

Så stilig bilde, Rønnaug og skikkelig flott redigert! Ble fart over det og ble nesten som et stilig stempeltrykk med uklar bakgrunn - hærlig!

Og gratulerer med 13 åringen. Det er morsomt å ha fått tenåring i huset og man føler kanskje at en ny epoke er i ferd med å åpne seg. MEn, så er jo barnet fortsatt det samme og det er viktig å ta med seg.


Koselig med deilig frokost. Tror de synes det er deilig å bli gjort stas på. Vi blir vel aldri for gammel for det:)

Kos dere med bursdagsgutten og spennende tid med mange konfirmasjoner for deg fremover. Viktig arbeid du gjør og jeg tror du er skikkelig flink til det også og så godt å høre at du gleder deg til det. Har jeg rett i at du har nok på programmet fremover?

Klem fra meg

Bodil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.