søndag 17. april 2011

God påske

I dag har jeg vært på konsert. En fantastisk flott konsert med kor, solister og musikere. Det er VossaJazz og tid for å nyte noen virkelig gode musikalske opplevelser.
'
Vanligvis får jeg ikke med meg alt for mye av sånnt. Av ulike grunner blir det ikke prioritert. Men i dag blei jeg dratt ut av tunet. Først for å være sjåfør for gjester uten bil. Så for å hente mine egne gjenglemte remedier. Skal jeg ha gudstjeneste påskedag må jo visse klesplagg helst være med... Og så kom svigermor på at det hadde jo vært kjekt med en konsert... Gjett om det var kjekt. Olav Arne Steinkopf som trakterer orgel i nabobygda har jazza opp og komponert musikk til tekster av Trygve Bjerkreim. Og du hendelse som det svingte! Det gjorde jo heller ikke noe at musikerne ellers var i øvre skikt av de som driver med den slags.

Denne opplevelsen var en flott start på påska!

 Forrige helg kom påskeegginspirasjonen over meg. Dette er det første egget jeg har pynta på dette viset. Papiret er fra 3ndypapir og aldeles nydelig til dette bruk. Blonda fant jeg på panduro og blomstene er visst både herfra og derfra. SOmmerfuglene er i alle fall Kort og Godt sine.
Egget har fått en ny eier allerede. Gubben min fikk i oppdrag å gi en av fjorårets femtiåringer påskeegg i april. Og jeg har gått å gleda meg til å lage :)
Denne koselige karen har reist et stykke sørover. En nevø som fyller fem må jo gratuleres skikkelig. Hjørnestempel fra Ladybugand friends. Papir og bilde bra 3ndy papir, og et stykk kartong bak bilde som var bakside for ett eller annet. Syntes den var for fin til å kastes :) Knapp og blomster kom i en eller annen pakke for lenge siden :)

Ønsker deg ei riktig god påske! Det blir nok ikke mye blogging neste uka. Da skal sola nytes :) Har nemlig hørt at den er på veg hitover :)

1 kommentar:

Bodil sa...

Nydelig påskeegg og kort :) kjempefint mønsterark du har brukt og et kjempefint motiv på kortet.

Ønsker deg en riktig fin påske, håper vi får litt sol her også.
klem :)