tirsdag 5. april 2011

Jepp!

Det er bekrefta! Jeg har etter hvert fått noen år på baken (om de synes er en annen sak...) og har kanskje skjønnt ett og hitt som jeg ikke har skjønt før. Noen fordeler skal en vel ha av å være halvegs til 90 ;)

Det er faktisk akkurat i dette øyeblikket livet leves. Ikke etter jobb i kveld, når jeg sikkert er stup trøtt og helst vil finne senga. Ei heller lørdag som er fridag og igrunnen ganske full av hyggelige ting. Ikke engang søndag kveld når gubbeluren min kommer heim fra ei uke på møte, leves livet. Joda, det kan godt hende det leves da også. Det er jo absolutt å håpe.

Men akkurat NÅ lever jeg livet ved datamaskinen, mens jeg venter på at pastasløyfenen skal bli kalde nok til at jeg kan rote dem inn i salaten. Nå er det jeg er helt og fullt til stede i mitt eget liv. Ganske rart at når du leser dette har jeg gått videre til en annen del av livet....

Og her og nå har jeg lyst til å vise fram et kort som blei til rett før helga. Det blir nok gitt vekk til en eller annen bursdag i løpet av våren . til hvem vites ikke i dette øyeblikk.
Har kost meg med punsher og papir og et stempel kjøpt i Bergen forrige måned. Kjekt med noe som ikke trenger males :). I alle fall av og til.
Som kjent har de fleste ting ei bakside også. Denne baksida har mitt stempel.

Synes det er veldig kjekt å lage kort. Scrapping har det blitt lite av, noe som kanskje har syntes på bloggen. Ikke for det, det er ikke alt som skjer som havner her. Og noen tanker om å lage både det ene og det andre har jeg jo. For eksempel så er det på høy tid at jeg prøver meg på å pynte et påskeegg. Det er ett som skal gis vekk i løpet av den neste uka. Og så er det veldig kjekt å ha med noen nye på stølen i påska.

Og må er jeg i ferd med å planlegge livet i framtida igjen. Det skjer hele tida, det. Så nå skal jeg avslutte her, gå på kjøkkenet å lage ferdig salaten og så blir det litt tid i sofakroken før jeg skal på jobb. Høres ut som en grei plan for min del - bare jeg husker å leve undervegs dit :)

4 kommentarer:

Knerten sa...

Flott kort, Rønnaug, og så mye fint du har laget siden jeg sist var innom :-) Mange flotte bokkort, dette kan du nå.
Ønsker deg en god tirsdagskveld :-)

Bodil sa...

Nydelig kort :)
klem :)

oheidia sa...

Hei Rønnaug! Så nydelig et kort og ble nysgjerrig på om du har laget en eske i front? I hvertfall så ble det lekkert og du er flink med farger du!

Ja, det er viktig å leve underveis og jeg likte så godt den lille filosoferingen din her:=)
Underveis er det ok å kjenne etter at man også gjør så godt man kan og at det faktisk må være bra nok. Ikke alltid lett å føle at man ikke strekker til heller har jeg erfart i det siste. Men, jeg jobber med saken.

Jeg har sett en flue hver dag denne uken - det er lykke for meg! Ute smelter sneen. Vi har fortsatt en liten halvmeter med snø men det begynner å bli bart intill husveggen og rundt plommetreet og halve terassen. Det er lykke det også. Og så har barna begynt å sykle til skolen så de siste dagene har jeg sluppet å haste ut om morgenen - det er også en form for lykke , antar jeg. Men, er ikke helt sikker?

Vel, vi tastes. Klem Heidi

lappetussa-Ingunn sa...

Her kommer en award fra meg. Det er fordi du lager så mye fint. Og det beste er: du er raus med å gi bort av det flotte du lager.