lørdag 6. mars 2010

Om forelskelse og litt av hvert annet

Lørdagskveld, nå igjen. Synes det ikke er lenge siden sist, jeg. Jammen er jeg glad for at vinterferieuka ikke hadde like stor fart som den første marsuka har hatt. De siste dagene har hatt det alt for travelt med å bli ei ny uke.

Derfor er jeg veldig glad for prosjektet med å lage et årsalbum med bilder fra hver dag. Det får meg til å tenke litt mer over hva som er viktig.
I går kveld satt jeg pal i sofaen og koste meg med film i lag med ungene. De hadde sett den før, så tolmodigheten var ikke av den største, men jeg fikk kost meg. Og sannelig har misnten rett i at skal en først forelske seg, så må en faktisk SE hverandre først. Kan trygt si at det er ukas visdomsord.
Midt oppi alt at utfordringer denne uka har jeg begynt å tenke konfirmasjon. Dette kortet er tenkt til niesa mi. Men jeg er slett ikke helt sikker på om det er ferdig enda. Lurer på om det mangler noe... Om du har noen forslag er jeg glad for kommentarer på det. Så får jeg heller gå å kikke litt på det ei stund.

Alle arka er fra Inkido og Kristine Biset.

All annen pynt har jeg fått både herfra og derfra, noe fra gledessprederpakken jeg fikk i januar og noe har jeg skaffa til huset selv.
Nå står heimebakt pizza på planen, før jeg en eller annen gang skal ut på kjøretur for å hente noen av gubben sine slektninger. De er i øyeblikket på besøk hos tante Gudrun på sjukeheimen.

Ha en nydelig kveld og helg alle som kikker innom.

9 kommentarer:

bojose sa...

Klokt visdomsord av sønnen din :)

Nydelig kort :)Bortsett fra tekst så vet jeg ikke om det mangler noe :) :)

Ha en riktig koselig helg :)

Lambi sa...

God helg! :) Nydelig kort du har laget synes jeg! Kan ikke komme på noe som mangler. :) Er forøvrig sånn selv også at noen ganger må et kort eller en LO ligge en stund før jeg kanskje fyller på med noe mer eller kan si meg ferdig med det! :) Herlig sitat av din sønn...dype tanker kommer gjerne fra barna! :) Fortsatt god helg! Klem

oheidia sa...

Så fint et kort og det mangler ikke noe på det - ikke i det hele tatt. Hærlig blanding av blomster og korset passer perfekt inn til konfirmanten.

Det sitatet av din sønn er bare så skjønt! Bedre kan man ikke få sagt det. Måtte lese det høyt her for hele familien og Jenny og hennes venninne så begge "åaahh" og smilte. Det falt i smak.

I dag skal jeg avlaste, avlaste og avlaste. Mannen har måket terassen litt og satt ut en Baden sitte/ligge stol og jeg tenkte jeg skulle ut og kose meg med vårsola snart liggende i den. Vi har over en meter snø på alle kanter og mere der det er måket så riktig vår er det ikke. Men når sola begynner å varme slik som nå så er det alikevel vår og jeg skal nyte det.

Kos deg masse du også!¨

Klem fra meg

Pauline sa...

Det kortet var jo kjempelekkert!!
Og sååå nydelig fargelagt stempelmotiv!
Ha en fin søndag, og lykke til med saftstasjonen! ;-)

Gladie sa...

Så lekkert kort! Det er vakkert som det er - nydelig :) Håper dewt gikk bra i løypene, drive saftstasjon er nok ingen spøk, men høres ut som du var godt forberedt :) Håper våren kommer snart, jeg ;)

Rosa sa...

nyyyyyyyyyydelig! Syns ikkje det manglar nokonting i heile tatt, faktisk :)

Klok liten gut ;)

Guro sa...

Dette var virkelig nydelig! så fint fargelagt og flott pyntet.
Her mangler det ikke noe, lekkert er det!!!

Så masse verdifult disse barna våre kommer med, man kan noen ganger få seg en ordentlig aha opplevelse etter barnas kloke ord, og den herlige logikken de har.

Liker godt bloggen din, den er veldig koselig.

Ha en fin helg :-)
Klem Guro

Anette sa...

Lekkert kort!! Herlig motiv og virkelig nyyyydelig blomsterrekke!!!
Klem fra Anette Candy i bloggen min

Norske Scrappere sa...

Lekkert

Jeanette ;o)