søndag 25. mai 2008

Litt av hvert
Da er de i jorda. En god følelse når den jobben er over. I dag har de bare delene av kroppen sagt i fra om at det holder med en sånn dag.

Og sannelig har det ikke blitt litt papirpusling også. Dåde av det søte, gi-bort-slaget og av det som skal i album Gjett om jeg er fornøyd med å ha scrappa igjen. TO sider har det faktisk blitt denne helga.
Mye av 17. mai har kommet i album, og så har jeg fått til ei side om noe av det som slett ikke er favorittgjøremåla mine. Bare se her:Men hva skal en gjøre med sånne unger som vi har. Her var jeg superfornøyd over å være litt i rute med scrapping, og så kommer de her med føtter som bare måtte avbildes. Noen som har sett maken?Sokker og sand kan brukes til mer enn jeg visste om...

8 kommentarer:

Rosa sa...

Fyrst av alt - tusen takk for den koslege kommentaren hjå meg!! Eg gler meg til å komma att :)

Så: Du verden for ein effektivitet! Dei sjokoladeøskjene har eg vel kommentert opptil fleire gongar, men eg sei det igjen - det er jo den perfekte gåva, herleg både utanpå og inni!

Flott 17.mai-side og morsomt med stryke-sida :)

Og så må eg jo flire litt av dei oppfinsomme ungane dine - eg ventar i spenning på LO'en ;)

Elisabeth sa...

heiiiii
hi hi så snåle de er da hi hi kan tro da du var oppgitt hi hi.

så fine de sjokolade eskene var;) og den LOen var jo bare nyyyydelig;)

ha en kjempe fin dag

klem fra elisabeth

Kristine sa...

Hihihi morsomme unger. Jaja de har vel arvet kreativiteten etter moren sin da :)

Kristine sa...

Thi hi! Mikke Mus bein!!! Tror jeg flirer meg ihjel! Ha ha!
Kjempesøte unger ;)

Jill sa...

Først trodde jeg de hadde støpt bina inn i gips, men sand i sokkene..
LOL!!!!!
Herlig bilde, godt du hadde kamera parat!
Hva har du sådd??
Flott ramme på bildet!

gudrun sa...

Heisan.
Så utrolig kule esker du lager! :)
Og de klumpføttene....Hi-hi....

oheidia sa...

He he... utrolig godt at du fortalte det var sokker og sant for jeg lurte også på om de hadde fått sement-føtter! Dette må du jo bare scrappe - utrolig hærlig!!!

Så flotte esker, jeg vil prøve meg på en sånn jeg også! Men, denne uka vet jeg ikke hvordan tiden strekker til? Flotte lagde lo'er også. Enig med deg at stryking av tøy er lite morsomt!

Ha en god dag! :=)

oheidia sa...

Nå gleder jeg meg til å se Hanglar stempler fra deg i nærmeste fremtid! Jeg har bare stemplet to motiver og har en visjon om å prøve alle denne uken. Bare tiden strekker til! Skal i konfirmasjon på lørdag og søndat til to gutter og må derfor lage to konfirmasjonskort med "tøffe Edwin" fra Magnolia!