torsdag 1. mai 2008

Våren er her.

Jeg koser meg!

Det er alt for lenge siden jeg har skrevet noe som helst, det blir herved retta opp. Mai er tida både for bursdager og konfirmasjoner. Og pulten min har båret preg av det den seineste tida. De fleste prosjekter blir utført på golvet, siden det er best plass der.


Denne karen har allerede reist over fjellet for å gratulere en nevø med 10 års dagen. Magnoliastemplene er så kjekke å bruke. Og teksstempler fra Papirgleder er heller ikke det dummeste jeg har skaffa meg.

Og flere av konfirmantene mine kommer til å få et slikt kort på søndag.
Dette kortet var det første jeg lagde. Men det krevde litt vel mye arbeid, så det blei bare det ene. Det er lukka med magnet under den blå rundingen. Og slik ser det ut inni:
På hagefronten klør det i fingrene. I dag har jeg fletta vegg med kvister. Skikkelig morro. Og så blir det fakstisk ganske tøft. Lørdag skal vi feire vår egen tiåring med skikkelig selskap og tikamp og mat ute i finværet. Da skal plassen innvies. Lover å levere rapport i løpet av ikke alt for lang tid.
Og så har vi jo fått smalfloren stappfull av lam. I år er det trillinger som er mest populært blandt sauene. Nydelige er de. Og det varer ikke lenge før jeg skal ta med kamera ned der. Blitsen har foreløpig ikke vært det jeg har hatt mest lyst til å utsette de søte små for.

1 kommentar:

Jill sa...

Takk for koselig kommentar i bloggenmin; alltid kjekt når noen "stikker innom" :-)
Jeg har scrappet i HELE dag, jeg har nytt dagen helt for meg selv mens gemalen har vært på Voss.
Holder på med noe luddi til PG ;-)
Så heldig konfirmanter som får så flotte kort!!!!
Det er virkelig et arbeid du legger ned der!
Gleder meg til å se bilder av lammene!
Og flettevegg av kvist?
Den må du vise.
Lykke til på lørdag!