søndag 18. mai 2008

Papirpuslerier

Doruller er stort sett noe jeg kaster i bosset eller ungene bruker til kikkert. Som regel har jeg kasta dem så fort jeg har greid, eller etter at kikkertene er bada i vasken og kommet opp fra vannet som ei slapp fille. Nå har jeg også funnet ut at de kan være grunnlaget for spesielle kort. Og morro er det, å bruke doruller.
Kortet er laga til Anna som blir 20 om få dager. Snart reiser ho tilbake til sitt eget land og kontakten blir nok ikke så stor. Anna har vært i konfirmant- og ungdomsmiljøet dette skoleåret og har vært et fint tilskudd til lederstaben. Tagene inni kortet er stempla og embossa med stempler fra Papirgleder. Papiret er rester fra den store pizzaesken min.
Kollegaene mine holder på med både ett og hitt. Ei av dem hadde eksamen og kunne vel trenge litt energi underveis. Mokkabønnene fikk åynta esken sin. Og jeg fikk utløp for litt kreativitet.

5 kommentarer:

Jill sa...

Likte ordspillet på mokkabønneesken :-)
Bønner til eksamen!!!!
Utrolig flott dorullkort, jeg oxo ble skikkelig inspirert av artikkelen til marie!
Har du bundet det sammen med Bind-it-all???
Kjempefine 17.mai bilder!!!

Rønnaug S. sa...

Yess! Bind-it-all er tingen <.9

Rosa sa...

Har aldri heilt skjønt korleis dorull-korta fungerar (altså - kor dorullen kjem inn i bildet, men eg reknar med den kanskje er underlaget for kvar side?). Veeeeldig lite scrapping på meg for tida, så det er ei stund sidan eg var på papirgleder også, gitt..

Har du fått deg bind-it-all også? Så kult!

Til hausten - DÅ må me få oss ein scrappekveld (eller evt scrppelaurdag)!!

oheidia sa...

Så flott dette dorull-kortet er. Får lyst til å lage en selv også! Må nok ønske meg en slik bind it all maskin. Blir kanskje mer moro å lage slike små kort og bøker da?

:=)

Inger Marie sa...

Hei Rønnaug :)

Fat linken din gjennom en annen blogg og jammen fant jeg ut at vi var på kurs sammen på Papirgleder med Linda Muhr :)
Så takk for sist!!

Så masse flott det var å se på her i bloggen din da :)
Nydelig eske og flott dorullkort :)

Ha en fin kveld!!

Klem fra Inger Marie