torsdag 4. september 2008

Forandring fryder

Sukkersøtt fant jeg oppskrift på et mappekort. Inni kortet er det ei trekkspillmappe med plass til både sjokolade og små poser med kaffepulver. Dette kortet er laga med stempel og papir fra Ladybugandfriends.com. Har falt helt for papir og stempel derifra.

Og grunnen til at jeg har fått ånden over meg er at kontoret har fått en ansiktsløftning. Dette ser kanskje ikke så ille ut. Men det er bare fordi jeg glemte å ta bilde før jeg begynte å rydde ut av hylla...Her er resultat etter at hylla er bytta ut. Endelig har vi fått en stol å sitte i igjen. En krok til å slappe av i. En plass til lesing og en god kopp kaffe. Gjett om jeg trives med det. Nå kan ungene spille playstation i stua uten at jeg går på veggene av lyden.

Men kontoret er mer enn kosekrok. Sånn så det ut på og rundt pulten min...

Det var like før jeg blei helt sprø. Ikke mye plass til kreativitet der, nei. Men mye plass til frustrasjon. Nå er det plass til litt av hvert:Det var plutselig to hyller til overs. Den ene fikk plass under bordet, den andre på veggen. Og alt som lå og fløt fikk sine egne esker. Egentlig skulle hylla på pulten vært oppå bokhylla, men der var det ei taklist som hadde sniki seg unna mine beregninger... Denhylla er perfekt til å ordne rotet på pulten. Så nå kan kreativiteten få plass igjen.

5 kommentarer:

Rosa sa...

Så bra det vart! Skjønar godt at scrappeånden kom over deg når du har fått så god arbeidsplass. Nydeleg kort du har laga - kanskje eg kan reise på kurs hjå deg istadenfor neste laurdag?

Hadde vore knallkjekt om du òg var med på det ;)

Ikveld er siste grasenke-kveld, og då SKAL eg scrappa! (Håpar eg :) )

Hanne sa...

Grattis med ryddig rom, Rønnaug! Det så virkelig ut til å bli et rom å kose seg på :)

Det har nå i hvert fall blitt et koselig kort der inne, det mappekortet var nydelig! Likte både farger og papirer og stempler og i det hele tatt :)

Takk for at du ble med på ukens søte utfordring, ha en fin dag videre!
Klem fra Hanne:)

Bente sa...

Fantastisk flott kort du har laget!

annes paperfun sa...

Det er alltid så deilig å få ryddet et rom...man får liksom ny isnpirasjon når man er ferdig :o)
Nydelig mappekort du har laget og enig med deg nydelig de papirene og stemplene. Har kjøpt meg de arka jeg også og det lille søte snømann stemplet.
Det var et flott gjennomført kort! Takk for at du er med på utfordringen.
Klem fra Anne

Maya sa...

Gratulerer med egen kosekrok!
Deilig å ha en egen lese-krok,hvor man kan sitte i fred og ro og bare nyte boka og en god kopp kaffe:)

Nyydelig jule-mappekort du har laget også!
Herlige papirer og nydelig motiv :)

Takk for att du deltar,
klemmer fra Maya