fredag 12. september 2008

Nieser og en utfordring
Jeg er heldig, veldig heldig. Jeg har mange nieser og nevøer, 17 stykker fra 0-14 år. Og alle disse har bursdag en gang i løpet av året. I september er det to flotte jenter som står for tur, og jeg må jo lage kort. Da passa det godt å hive meg på en utfordring fra Sukkersøtt i samme slengen. Det skulle være noe utklipt.


Den eldste har hestedilla. Hesten fra Magnolia måtte jo være med. Både den og Hänglar och Stänglar-jenta er klippa ut med saks.
Her er kortet utbretta.
En detalj. Papirstrimlene er distressa og snurra rundt skaftet til en pensel før de er limt på.

Når to søstre har bursdag nesten på likt, blir nok korta litt like også. Selv om inntrykket er noe forskjellig.

Nå skal jeg i gang med en liten utfordring jeg har gitt meg selv. Skal til fjells med en gjeng 9-åringer på søndag. Og vi har noen flotte frivillige medarbeidere som skal få en takk for at de stiller opp. Her blir det mappekort med sjokolade.

Kjekt at du kikka innom meg ;)


6 kommentarer:

Lene Aase sa...

Nydelige kort, utrolig flott fargelagt:)

Klem fra Lene.

Maya sa...

Åhhhh disse var bare sååå nydelige!
Herlig med "vinduet" på dem (lifte-fare!! :) )
Nydelige farger og herlige detaljer!

Takk for att du er med,
klem fra Maya

Rosa sa...

Du, veit du ka? Eg vil på kurs... hjå deg. Kanonfine kort - du er så FLINK!

God helg, og god tur på søndag! :)

Elisabeth sa...

ååååååå så fiiiiint;)

Elisabeth sa...

oj du har jo skiftet litt design siden jeg var her... kjempe fin var den;)
Jo det er saue i skulestadmo.. visste ikke at det var noe som het saue på bulken jeg hi hi sier som jeg sa i rosa sin blogg.. geografi er ikke helt min sterke side...
Hvor holder du til på Voss da?
Jeg skal i alle fall gi beskjed neste gang.. Det blir nok en tur opp med barna til høstferien. De skal være hos besteforeldrene. Kanskje vi kunne fått til et treff da kanskje?? hadde jo vært koselig;)

ha en fin kveld

oheidia sa...

Du lager nydelige kort! Disse to faller nok i smak hos jenten! Så hærlig høstblogg du har laget deg. Jeg åpnet bloggen din og plutselig var det blader i alle farger rundt innleggene - hærlig og til å bli av!

Takk for den siste kommentaren! Jeg er faktisk ganske fornøyd om dagen. Trykksåret grodde etter bare en uke. Tror den siste antibiotikaen endelig hjalp på infeksjonen og jeg føler meg hyperaktiv når jeg endelig er på bedringens vei! Sånn er det hver gang, he he......

Tastes....