onsdag 12. november 2008

"Slampedag"


I dag har jeg bevilga meg en skikkelig "slampedag". En dag uten noen store planer, bare mange små. En dag for å samle krefter og nyte å være til. Skulle gjerne sovet lenge også, men to unger som skal på skolen setter en effektiv stopper for det...

Dessuten kom det en mann og skulle hente ved - kl. 07:55. OFF! Det betydde at kroppen måtte pakkes i varme klær, hansker og lue for å bli med til skogs å vise veg. Men jeg fikk en nydelig tur tilbake i strålende vær. Kaffen var fremdeles varm og minstemann kom etter hvert krypende ut av dyna.

Siden har vi vært i skogen og jeg har sovet formiddagslur - den varte lenger enn planlagt. Plutselig kom skoleungene heim og middagen var ikke engang påtenkt. Skal si jeg fikk kasta meg rundt. (Utrolig kjekt at kjøleskapet inneholdt optil flere middagsrester som ingen hadde noe i mot å spise.)

Og så har jeg faktisk fått gjort litt hobbyleringer i tillegg. Disse korta skal gis vekk til foredargsholdere på fagdag på mandag. Inneholdene en fairtade-sjokolade.

2 kommentarer:

Rosa sa...

høyrdest ut som ein herleg og velfortjent kviledag! Og så vart det eit kjempelekkert kort òg.
Då snakkast me vel ikkje før tirsdag, då.. ha gode dagar :)

Gladie sa...

Sånne dager har man fortjent innimellom :) Kanonlekre kort, så flott gave, da :)

Jeg er forresten med på Jessica Spragues gratis online klasse "Stories in Hand" - fantastisk lærerikt og kjempekjekt, med hundrevis av klassekamerater fra hele verden! Skulle sjansen by seg en annen gang anbefales den på det sterkeste :)

Ha en riktig god helg! :)