søndag 2. november 2008

Helga er til ende...


... og for ei helg det har vært.


Lørdag starta med at vi måtte avgårde å få tak på ny bil. Langt ute i bushen uten alt for mange busser å velge i greier vi ikke å sy sammen dagene ute. Selv om vi skulle ønske det gikk... Hele familien satte kursen for bilbutikken. Selvfølgelig måtte ungene også være med på sånnt. Etter kun kort tid vasr vi ute å prøvde bil. Litt mindre enn den vi har, men veldig grei å kjøre. Så da har vi nok bestemt oss. Deilig å få den saken unnagjort.


Men det var etter det at helga virkelig starta for min del. Da gikk kursen vestover med bilen stappende full av scrappesaker i bøtter og kasser. Ante jo ikke helt hva jeg trengte, så da...


Hos Åslaug blei kjøkkenbordet etter hvert aldeles overfylt av diverse papirer, bilder, stempler og alt som hører med. Gjett om vi koste oss. Produktiviteten var kanskje ikke så stor, men det gjør ikke noe. Det var VELDIG koselig. LO'en over her nesten ferdig. Den skulle egentlig vært av føkna vår i vinterhabitt. Men så passa disse bildene så mye bedre. I dag har den fått tittel og litt mer pynt.


I dag var planen å reise på stølen, men det var alt for fint innevær til at vi ville bruke dagen til det. Scrapping og litt bloggforandring var mye morsommere i dag :)

2 kommentarer:

Gladie sa...

Så fantastisk herlig fargekombo, Rønnaug! Digger også oppsettet :)

Bloggen er blitt fin også - men PS det var ikke lett å lese svart skrift på brun bunn...

oheidia sa...

Hvis du har tid så har jeg tagget deg - hvis du ikke har tid er det også ok! Ta en titt i bloggen min.

Lo'en din er kjempefin. Likte så godt tittelen og jeg savner av og til den tida hvor ungene var så små og smakte på verden på denne måten. Når de er blitt så store som de er i dag smaker de på verden på en annen måte. Det gjelder å følge med i utviklingen.

Gratulerer med ny bil. Bil må man jo ha og særlig når man skal på scrappetreff og ha med seg altfor mye utstyr (jeg må jo ha med litt av hvert selv og det blir mye!).