søndag 24. mai 2009

Nye utfordinger

Mai er tydligvis måneden for dugnad. Det er ikke måte på alt det som har skjedd denne måneden. I går var jeg på skolen nesten hele dagen. Vi hadde ordna til aktivitetsdag med både loppemarked, snekkerverksted, leiker og kafè. Og så var det kort-verksted der jeg fikk boltra meg. Det vil si at ganske mange unge jenter fikk boltra seg med stempler, papir og litt av hvert ellers. Jeg hadde faktisk ikke mye tid til overs. Og ikke var det lett å konsentrere seg heller...

Selvfølgelig hadde jeg med kamera. Men det kom ikke lenger enn inn i klasserommet.

I dag har jeg vært med på den siste konfirmasjonsgudstjenesten i bygda vår. Kjekt! Og etter middag satte gutta og jeg kursen for stølen. Kaffe på trappa, steinplukking på stranda og bare nyte freden. Det finnes ikke bedre plass å være!

I kveld har jeg drevet på med utfordringen. Av alle ting kom jeg til finalen i papircupen på papirgleder. Oppgava er gitt. Før 3. juni skal jeg lage to LO'er i en av de tre stilene vi har vært innom i løpet av cupen. Enten grafisk stil, shabby chic, eller freestyle. Den siste er jeg ikke så veldig venner med... Nå ser jeg kanskje enden på den ene av dem, men jeg må ut å få noen sauer til å posere litt før den er helt ferdig. I kveld er de ikke særlig villige - det regner :)

Mens jeg tenker får dere heller nyte minstemann som koste seg veldig på prøveskule forrige uke. (Der blei kameraet brukt, men de store blinkskudda - de uteblei.)

Ha ei god uke!

1 kommentar:

Rosa sa...

Ikkje noko å sei på effektiviteten når de rekk ein tur på stølen etter konfirmasjonstid :) Eg stod med telefonen i handa og skulle nesten invitere oss på besøk til deg når eg kom på at du sikkert var i andre enden av bygda ;) Neste gong slepp du kanskje ikkje like lett unna.

Eg er døyvd over alt det fantastiske du produserer, og det er jo utruleg kult at du er i finalen i papircup'en! Lukke til med det!

Då snakkast me kanskje imorgon?

klem