lørdag 27. juni 2009

Mangt og mye å oppleve


Kvart over 10 lørdag kveld. Skulle sitte på terrassen med god mat og drikke. Nyte kveldssola. . . Sånn gikk det ikke. Etter 2,5 timer i skogen på leiting etter kviger og kalver som ikke har vært å se i hele dag, blei de lokalisert på god veg til fjells. Til og med på rett veg. Så da var det bare å følge etter. Farmor overtok matlaginga og jeg kjører etter dyra. Det tar enda en time før vi er helt framme. . . God helg B-).

3 kommentarer:

oheidia sa...

De omgivelsene dine er bare fantastiske. Ja de dyra må man bare finne igjen og kuer har det med å traske i vei.

Nå reiser jeg på ferie og bør hoppe i seng. Men, jeg har en liten utfordring og en award til deg i bloggen min og du kan delta hvis du vil eller ikke delta hvis du ikke har tid i sommervarmen. Jeg blir selvsagt ikke sur uansett :=)

Stor klem fra meg og tastes etterhvert igjen :=)

Jill sa...

Hei og hopp Rønnaug!
Herlig kuhistorie :-)
Ang livets harde realiteter fra fotballcup'en så kjenner jeg faktisk HELE historien via jobben, og den er så hjerteskjærende at du vil ikke tro det.....
Jeg fatter ikke at UDI kan være SÅÅÅÅÅ firkantete.

Uansett, ha en deilig sommerdag, er det ferie snart?
SmåSmurfen er hos svigers og koser seg hele denne uken, så hvis du ser en liten blond langhåret gutt med røde øreklokker så vet du hvem det er. Han har fått nye øreklokker og går med dem hele tiden, tar de allernødigst av i sengen :-)

Lambi sa...

Hehe,skjønneer at det ikke ble god mat på verandaen på deg den kvelden nei...men håper du har tatt det igjen noen kvelder i ettertid nå da! :) Fortsatt god sommer! Klem