mandag 28. desember 2009

Du store verden...

... så utrolig fort desember har gått. Her hadde jeg store planer om å lage mange innlegg, men sånn gikk det ikke. Skulle for eksempel skrevet om den utrolig vakre solnedgangen en av kveldene tidligere i måneden.

Jeg skulle ha fortalt om alle de koselige samlingene på skolen med både små og store, eller om gode måltider i lag med kolleger fordi noen av dem fylte år. Eller hva med historia om at jeg ikke er gammel nok. Jeg er rett og slett ikke gammel nok til å besøke "Fruens Hus" (Voss sin nyeste og veldig vakre interiørbutikk) fordi at da må man faktisk være rundt 40 år... At jeg passerte det tallet for flere år siden gikk ikke helt inn hos venninna mi på 15 ;)

Jeg skulle ha vist fram bilder av noe av alt det som har havna hos diverse venner og famile de siste dagene.

Og ikke minst skulle jeg fortalt om mange koselige førjulsaktiviteter. For eksempel pepperkakehuspynting. Men huset ligger fremdeles fint pakka ned i esken sin... Kanskje en annen dag... Hm...

Men gjør det noe? Neida. Vi har feira jul i massevis. Med god mat og masse prat. Med lykkelige unger som koste seg stort med det de fikk.

Arbeidsjakke, lue og hansker falt veldig i smak. Men det var ikke lett å åpne pakker med fullt utstyr...

Snuppa fikk høytaler til ipoden og ny genser. Men jeg fikk aldri tatt bilde av henne. Derfor får dere heller se hvor mye ho gleder seg til pinnekjøttet. Det gjorde vi forresten alle.

Eldstemann var aldeles henrykt over denne presangen: En drill!! At det går an! Begynner å forstå at vi har fått større unger. De ønsker seg ordentlige ting!
Siden julaften har vi hatt mye å gjøre. Ute har det kommet en helt fantastisk mengde snø. Løypene er aldeles helt nydelige og ungene bygger snøborg som bare det. I morra skal jeg ha med kameraet ut!! Da begynner nemlig nyttårsferien min!
Siden jeg var på jobb i dag, har ungene funnet ut at jeg er ferdig med juleferien og at i morra starter nyttårsferien. JIPPI!!!

3 kommentarer:

Rosa sa...

Fine bilder av både solnedgang og blide ungar! Og så får me tru du vender oftare tilbake til bloggen framover, sjølv om det nok ikkje vert tid til å kvile på laurbæra i det nye året heller ;)

Inger Marie sa...

Så flotte bilder du deler.Nydelig det øverste bilde.
Og lekker boks du har dekorert
Håper du har hatt fine juledager
God klem

Lambi sa...

Hei! Så herlig med juleglade unger som setter stor pris på det de får og julens tradisjoner med god mat osv! :) Også så nydelig boks du har pyntet! Du er kjempe flink! Fortsatt god romjul til deg og dine og god nyttårsferie,hihi! ;) Klem