onsdag 30. desember 2009

Iskaldt og veldig vakkert.

Det er kaldt på Dalane. Det biter i kinna og gnistrer i snøen. Himmelen er aldeles helt knall blå. Det kan vel ikke bli vakrere vinter enn dette.

I dag har det både vært snøballkrig til borgen gikk i fillebiter og naboene har fått besøk av noen søte julebukker. Nå er de enda søtere - innvendig ;)

Inne durer det i ovnen og ungene gleder seg til å bli lest for. Om noen trenger tips om ei knakende god bok til høytlesing (eller bare lesing) kan Tonje Glimmerdal av Maria Parr anbefales. Den er bare så kjekk. Så nå kan du kose deg med bildene her, så går jeg for å lese for ungene. Ha en god kveld.

2 kommentarer:

Lambi sa...

Så flotte bilder du har tatt! :) Knall bå himmel og flott vinter på det øverste og nydelig måne på et at de andre og ikke minst herlig julebukker! ;) Nå har du mange scrappemotiver klare! ;) Godt nytt år! Klem

Rosa sa...

ja, det er verkeleg vakkert, og verkeleg kaldt her no! Ser ut som de har det flott der oppe, og me har seinast idag snakka om at me vil legge turen i di retning, med ski på taket. Det hadde jo vore kosleg å gjere det ein gong de faktisk var heime òg ;)

Så ynskjer eg deg og dine ei god nyttårsfeiring, og takkar for eit år med mange kjekke stunder på og utanfor kontoret.

Stor klem!