fredag 20. februar 2009

Sukkersøtt #28

Plutselig kom inspirasjonen. Den bare datt ned. Og kilden, den er ei "DVD-mappe". Ungene fikk Wall-E-filmen av gjestene våre da de for. Og den filmen var ikke i et vanlig plasthylster. CD-ene var putta inn i en lur brettemetode.

Og siden utfordinga på Sukkersøtt går på å lage en "innpakning" til et gavekort, fant jeg ut at dette var midt i blinken. Tema for kortet skulle være bryllup. Da fikk jeg brukt Hänglar-stemplene mine. Og for første gang prøvd ut maskering. Morro!!!Her er framsida, når kortet er klart til å gi bort. Pynten er Petaloo-blomster, ei smykkenål med te blå perler (de er visst blitt usynlige her) og ei hjerteperle. I enden har jeg festa fiber med en nøkkel og en hengelås (ukjente produsenter), nede i høyre hjørne er det også en metalldings av ukjent opphav.

Her er kortet trekt ut. Oppi lomma er et kort til å skrive hilsen på og så kan gavekortet puttes i lomma. Papirene jeg har brukt er KI-memories og heter Wild thing heart beat og Wild thing multi stripe.

Her har jeg tatt ut innerkortet sånn at flippen synes. Når kortet er satt sammen møter denne flippen en flipp inni kortet - de hoøder hverandre fast.
En liten zoom på pynten.

Og baksida av med stempelet mitt.

Og det var kveldens aktivitet. Kjempe kjekt å lage.

5 kommentarer:

Rosa sa...

Så fint det vart! Og så lurt! Du er kjempeflink med kort, Rønnaug.

Her er det verken scrapping eller blogging eller noko anna for tida. Litt hekling innimellom er det einaste i nærleiken av kreative eg driv med mellom slaga. Håpar overskudd, inspirasjon og arbeidslyst kjem att snart!!

Du skal kanskje ha ferie no? Då får de ha ei god veke - eg skal prøve å halde stand på kontoret etter gammal :)

Janne sa...

Så flott ett kort Rønnaug ;0)

oheidia sa...

Du er en liten tryllekunstner og dette ble jo riktig så flott - en ypperlig ide som du har gjort maksimalt ut av! Hærlig motiv, flott pyntet og som vanlig bruker du farger som jeg liker veldig godt!

Ja, jeg kom meg hjem og nå snør vi ned her hjemme. Men, det gjør ikke så mye da skole og butikker er rett i nærheten og hobbyloftet lokker! Skulle egentlig ha scrappet i dag men dagen har gått med til rydding av barnerom og annet forfallent arbeid. Matlaging tar jo alltid litt tid og jeg har handlet i dag mens mannen har måkket snø. Så, endelig er jeg på loftet og klokken er blitt 19.00. Snart skal jeg se på Grand Prix sammen med barna. de gleder seg veldig :=)

Ha en superfin helg!

Jill sa...

Tusen takk for kjempekoselig cafetreff!!!!
sÅ GLAD for at du sporty kastet deg ut i innvitasjonen min!
Det kortet var RÅSTLIG!!!
Fullt av lekre detaljer!!!
Ha en fin uke!

Maya sa...

Guriland så lekkert dette var!!
Og så stilig brettemetode!!
Nyydelig :)
Klem fra Maya :)