søndag 15. februar 2009

Et kort og mye mer

Plutselig var det blitt søndag kveld og helga er til ende. Den har inneholdt både bading (laugardag betyr vel faktisk badedag), bollebaking, besøk av flere venner og familie og seine kvelder på både den ene og den andre. Ja også litt skitur og vaffelseiking og gudstjeneste i idretthallen med over 600 ungdommer (der var det trøkk).

Og så skulle plutselig snuppa i bursdag, og den dagen kom jo litt foreteere enn jeg hadde beregne. Følgende kort blei kreert i full fart:

Ramma rundt er det Kristine Biseth som har laga. Ellers har jeg dykka i reste-esken og kost med med stempel fra hänglar og ladybugend friends. Blomstene er Prima og pusekatt-metallpynten har jeg fått av O'Heidia. Den andre er kjpt på Papirgleder.

Det er kjekt å lage kort. Og mange ganger har jeg tenkt at det skal jeg gjøre - lage et lite lager. Men så er det av en eller annen grunn lettest å lage kort til en anledning. Kan selvfølgelig sette meg ned med bursdagskalenderen og lage til alle som står der.... men...

Nå står ei ny uke for døra, og med den blir det liv i huset, som om det ikke er det fra før av. Ei uke med dobbelt så mange unger og menn i huset... Det skal noe til å holde hue over vannet for ei kvinne. Så om det ikke skjer alt for mye på bloggen den neste uka, veit dere grunnen...

Men kanskje jeg skal snike meg inn på scrapperommet og lukke døra....

2 kommentarer:

oheidia sa...

Snik deg inn på scrapperommet og lukk døra - det har man behov for av og til! Du verden så mye du rekker på en gang. Tror jeg hadde følt meg som en vaskefille med et slikt aktivitetsnivå! Kortet ble veldig fint og det er jo så mye mer hyggelig å gi bort et hjemmelagd kort!

Jeg er på sørlandet. Trosset stormen og snøværet i Oslo og satte meg i bilen med ungene og reiste til søstra mi i Arendal (salvie heter hun på bloggverden). Turen fra meg til Drammen tok dobbel så lang tid som normalt og biler, lasterbiler og trailere sto på kryss og tvers i bakkene. Et par ganger jeg begynte å tvile på om turen skulle fortsettes. Men, etter Drammen gikk det bedre og jeg er ikke redd for å kjøre på snø og slaps - da kommer man seg jo ikke noen vei om vinteren!

Måtte bare sjekke bloggen min og så skal jeg hvile meg litt ettersom jeg har sittet hele dagen. Strekker meg på sofaen og leser litt. Kommer hjem igjen på torsdag for på ettermiddagen skal jeg ta MR på Rikshospitalet og slike timer tuller man ikke med :=)

Inger Marie sa...

Så nydelig kortet ble :)
Ja et lager med kort skulle jeg og gjerne hatt, men slik blir det liksom ikke.
Hørtes ut som du trenger å snike deg inn på hobbyrommet for å koble litt av. Høres ut som du har det utrolig travelt
Ha en fin dag
Klem fra Inger Marie