torsdag 26. februar 2009

Vinterferie

Denne uka har vi ferie. Selv jeg har mer eller mindre fri. Og i dag var det helt fantastisk. Været har vært helt strålende og vi har kost oss ute det meste av dagen. Bare sjekk her:
Stormkjøkkenet kan godt brukes i fint vær også.
Svidde pølser er en livrett.

Eller hva med kaffe, kakao eller saft. Kanskje eple- eller appelsinjuise? Mange valgmuligheter.Akebrett og ski var flittig i bruk.Mens noen andre heller ville nyte sola. Mmmm. Skal si det der gjorde godt. :)

Og etter en fantastisk dag ute, venter masse godsaker inne. Diverse besøknde har med mye godt. Var det noen som så fastetid????

4 kommentarer:

oheidia sa...

Så koselige bilder og så heldig dere er med været i vinterferien. Vi hadde vinterferie for to uker siden og da snødde det og var grått hele tiden. Tror det er lurere å legge vinterferien helt i slutten av februar for da er det litt større sjangs for finere vær! Svartsvidde pølser er veldig godt og det er jammen lurt å vende fjeset mot sola og kjenne at det varmer. Hvis vi hadde hatt sommer hele året ville vi jo aldri gledet oss til våren! Akebrett og ski - det er artig å ta med ungene på tur og nå har du flotte bilder du kan scrappe! Ikke sikkert det er snø til påske - da kan jo våren ha satt inn for fullt. Vi må benytte årstiden når vi har den :=)

Rosa sa...

fy søren det såg fantastisk ut! Er det på heimebøen eller på stølen? Godt de fekk ein godvèrsdag imellom dei våte dagane.

Eg fekk gleda av å reise heim etter knappe to timar på jobb, for å hente ein 4-åring som spydde som ein gris.... Det var roleg lenge men i ettermiddag og kveld har det vore mange rundar. Håpar ho er ferdig no, og at me andre slepp unna!

Og så håpar eg de får fleire slike nydelege dagar :)

Jill sa...

Nå er vi på vei på ferie her oxo :_)
Skal nyte livet og spise masse sjokolde og hjemmebakte bollder!
God helg!
Klem

Ann Hedvig sa...

Ser bare helt herlig ut :o)

Gleder meg til en uke på Rødno, men tror kanskje finværet er over for denne gang, men kan jo krysse fingrene da.

Nyt de siste dagene av vinterferien!