fredag 3. april 2009

Amazing daysNoen dager er bare aldeles helt nydelige. Dette har vært en av dem. Frokost med hele familien og opptil flere overraskelser. De to minste hadde laga kort til meg, eldstemann hadde vunnet grytekluter til meg, gubbeluren min kom med nydelig bodycreem og scrub og en aldeles nydelig bukett med lys rosa ranunkler.

Ranunkler er absolutt min favoritt for tida. De kommer i flere farger og har en fantastisk evne til å klare seg gjennom kalde vårnetter. De oser av våryr glede og får meg til å smile bare ved tanken på at noe så fin finnes.

Og jeg har vært på torget og henta heim enda flere. De står på trappa og ønsker alle velkommen.

Og joda, jeg har vært på jobb også. Var både her og der for å få gjort det som skulle være gjort før ferien, og etterpå brukte jeg en time på å handle inn til påskefjelltur. Vel heime igjen venta gubben med middag. Og det var litt av en middag. Enhver restaurant kunne være seg bekjent av hans indrefilet av hjort med fløtegratinerte poteter og lett dampa grønnsaker. Etter den middagen var det helt nødvendig med en kvil før bløtkake a la svigermor og kaffe. Du hendelse så mett jeg fremdeles er.

Og enda er det ikke slutt på dagens under. Bare se her:

Det er helt klart at nå er vinteren på hell. JIPPI!!

At snuppa vår var på joggetur og ramla ned å snøen, satte fast foten og kom heim med grosvart sokk og bare en sko - det kan ikke dempe denne dagens gleder. At jeg tok med spade og gravde til det blei mørkt demper heller ikke noe (himmelen er strålende klar og ute er det godt å være). Og at skoen ligger under snøen og venter på våren fremdeles - det ødelegger heller ikke noe.

DETTE HAR BARE VÆRT EN NYDELIG DAG. TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR GJORT DEN SLIK.

Og GOD PÅSKE til alle som kikker innom her. Det fortjener dere. Klem, klem

4 kommentarer:

Gladie sa...

Så fantastisk følelse du formidler, Rønnaug! Tusen takk - smiler bredt her jeg sitter :) Her har også vert en aldeles strålende dag, håper det fortsetter slik en stund til :)

Jill sa...

Har du hatt bursdag?????
Eller bare en FANTASTSIK flott dag????
Nydelig vær her i dag, vi skulle egentlig på Voss, men tåke satte en stopper for helokoptertransport i nhordsjøen og dermed kom ikke gubben hjem.
Ingen voss, ingen jazz, ingen koz.
Ingen Kims heller for den saks skyld.
Håper den gode feeeeeelingen varer leeeenge!
Kos deg masse og ha en riktig fin påske!!!!

Orlaug sa...

Alt detta tyder på at du hadde bursdag....Vel overstått!
Eller kanskje det er slikt du opplever av og til uten nokon spesill grunn?
Hm.....

Rosa sa...

Så kjekt å høyre at du hadde ein slik fantastisk dag - det er deg vel unt! Og tru meg - det du trudde var bortevekk under snøen, det kjem fram att! (ref store plankehaugar i hagen min ;) )

Håpar du har ei nydeleg veke på stølen etter den fine, fargerike starten på påska.

stor klem