søndag 5. april 2009

Fargespill

VossaJazz - et begrep i bygda. Noe veldig mange får med seg og ser fram i mot så fort festivalen er over. Ikke jeg. Har ofte tenkt at jeg skulle vært på konserter, men det har ikke blitt.

I dag blei det. Og FOR en opplevelse. Fantastisk forestilling med elever fra Bulken skule, Ungdomsskulen og en gjeng fra Bergen. Multietnisk musikk som virkelig fant veien til armer og bein og ikke minst hjertet.


Voggesanger og folketoner, dans og rytmer fra Afrika og Voss, Tailand, India og yrkia. Satt sammen på en sånn måte at jeg ikke kan greie å beskrive det.
Og hadde det ikke vært fordi vår eldste hadde lyst til å være med, så hadde vi aldri reist. Nå blei truren til stølen utsatt for å få dette med oss. Og det er jeg virkelig glad for.

Så håper og trur jeg at den fjerdedelen av skolen som fikk være med greier å ta vare på dette og gi det liv videre i nørmiljøet. Tross alt er vi utrulig heldige som har muligheten til å blie kjent med "hele verden" på vanlige skoledager.


BIldene har jeg finni på VossaJazz si side. Der finnes det enda flere.

1 kommentar:

oheidia sa...

Hørtes ut som en opplevelse som er som balsam for sjelen. Musikk er bare deilig - stort sett!

Leon har omgangssyke og nå er det bare mannen som ikke har vært dårlig til nå. Vi er hjemme og tar det med ro. Scrappet litt og laget et kort i dag og dessuten skal jeg se om Leon vil klippe litt etterpå hvis feberen går ned. Det er jo litt gøy å lage litt og det blir kjedelig å bare se tv, tror jeg.

Påskeklem fra meg