søndag 26. april 2009

Noe romantisk

Har vel funnet ut at jeg liker veldig godt å scrappe i den reine stilen, så kalt clean and simple. Når det gjelder esker og kort derimot, liker jeg nok mer og mer det pynta og romantiske med elda kanter og flere lag og alt det der.
Men nå var det sånn at oppgava i Papircupen på Papirgleder denne gangen skulle være av det romantiske laget, med blonder/stoff, knapper og romantiske innslag... Så da var det bare å hive seg rundt da. I siste lita blei dette bidraget produsert. Innimellom fotballkamper, uventa besøk, en skriver som begynte å lage merkelige farger og en sykkeltur rundt Vangsen.

Og dette blei da ganske romantisk?
Snuppa var hadde knall blå øyne som liten. Har gitt bildet en smule behandling i PhotoSHpo elements. Øynene blie litt ekstra bå og resten fikk litt gamlere preg.
Og så har jeg fått noen nye dies fra både Quick kutz og Spellbinders. Klart de måtte prøves ut.

Med blomster og bittesmå hjerteforma knapper er i alle fall jeg veldig fornøyd. Ikke minst med at jeg rakk fristen for innsending.

2 kommentarer:

Inger Marie sa...

Sukk for en lekker Lo Rønnaug :)
Nydelige farger,detaljer og herlig bilde :)
Stilig boks under her også :)
God klem fra Inger Marie

oheidia sa...

Denne stilen må du bare scrappe mere av for du er superflink til det! Hærlig LO og den har så mange varme og fine elementer i seg som passer bildet!

Takk for hilsen i blogge min. Nå har jeg ligget og surfet på nett i over en time. Må nok bare komme meg i dusjen for hvis jeg ligger i denne myke god varme sengen noe mer så sovner jeg garantert!

Klem fra meg