tirsdag 30. mars 2010

Kort i den stille uke

Nåja. Om det er så stille her kan godt diskuteres. Det er ganske livat etter mine begrep. Kanskje ikke så rart når vi stadig er dobbelt så mange som vanlig i huset. Men likevel har vi hatt en veldig så stille middag i dag. Uvanlig stille og rolig til denne gjengen å være. Om det var laksen eller potetene som stoppa skravla, det veit jeg ikke. Men det var rett og slett veldig kjekt.

Ungene har fått tur på snøskuter og virkelig fått kjørt seg. De to nesten-ti-åringene våre fikk all snøspruten på seg og måtte i dusjen for å finne igjen varmen etterpå. Gutta har storkost seg med prosjekter både ute og inne. Skuffelsen var en smule stor da det begynte å snø, og snø og enda mere snø. Sånn at trampolina ikke kunne brukes likevel. Men jeg trur nok de står det over.

I morra kan det være vi får oss litt mer uteliv og leven i lag med enda flere slektninger. For flere er det og flere blir det. En liten periode på onsdag kan det faktsik hende vi er 25 personer samla på en gang... Det kan bli ganske så livat, men det bør det helst ikke bli. Kan være dere får mer om det en annen gang.

Selv om det har blitt lite blogging siste uka, så har jeg faktisk kost meg med å lage noen kort. Både jeg og gubben blir et år eldre denne påska, og det kan vi jo godt markere. Så jeg har laga kort til mannen i mitt liv. Og så måtte jeg bare lage et teltkort til. Med restepapir og 3ndy papir. og så nye primaroser.
Skulle jo egentlig hatt dette innlegget inn i går. Men da ville ikke blogger laste opp bilder. Det syntes jeg var litt kipt. Utsettelser er ei fin geir, av og til.

I dag har vi vært i fjellet. Ungene har hoppa og stått slålom, storkost seg en hel masse. Og jeg har fått fyra i stølshuset og hatt en times tid helt aleine. Nå er det snart på tide å få pakka det som skal være med til fjells. Varm pysj og ullgenser er et must. Dessuten er jeg redd regntøy også er et must...

Øsnker deg ei strålende påskefeiring.
Klem fra meg :)

6 kommentarer:

Rosa sa...

Flinke, flinke kortmakersken!!

høyrest ut som ei heller hektisk stille veke, men det er jo kjekt når ungane har selskap og vel så det. Eg har ei i hus som syns det blir alt for lite av slikt ;)

God tur til fjells - håpar de ikkje vert alt for våte og kalde!

Påskeklem frå meg til deg!

Bodil sa...

Flotte kort :) Gratulerer med bursdag i Påsken :)
Ønsker deg en God Påskefeiring.

Lambi sa...

To nydelige kort du har lagget Rønnaug! Deilig å koble av med hobby i noen pauser når mye annet skjer på andre fronter! Ønsker deg og dine en riktig god påske med all slekta. Håper det blir tid til litt ro og hvile i ferien også for dere! :) Også ønkser jeg deg selvfølgelig en riktig flott bursdag! Klem

Mona sa...

Så fine kort du har laget!
Håper bursdagsfeiringen bli bra! Gratulerer med dagen og ha en fortsatt riktig god påske!

Mona sa...

Hei igjen, Rønnaug!
Har en award i bloggen min som jeg gjerne vil gi til deg! Synes du lager mange flotte ting. Jeg er stadig innom for en titt hos deg og synes også at det er koselig å lese om hverdagen og dagene som går hos deg!
Klem fra Mona..

Guro sa...

Disse var flotte begge to, og veldig ulike :-)
Ha en fin påpskeslutt!
Klem Guro