søndag 21. mars 2010

Teltkort, bakst og litt til.

Joda. Jeg hadde nok tenkt at det skulle bli mer liv på bloggen min, men dagene har det så skrekkelig travelt med å bli til uker at jeg henger jo neste ikke med. Langt mindre har det vært minutter til overs til sånne småkoselige sysler som å blogge. Men tanken på blogginga har vært der. Små innlegg har blitt til inni hodet flere ganger.

For eksempel har jeg oppdaga nok en morsom måte å lage kort på. Teltkort.Og sannelig er de ganske kjappe å lage også. Siste uka har ungene fått bursdagsinvitasjoner som bare det. Og flere blir det i tida framover. Ikke minst skal jeg og gemalen feire at vi har blitt et år eldre. Det skal vi gjøre i påska.

Og i påska skal vi være mye på stølen sammen med både slekt og venner. Det bør jo igrunnen forberedes en smule... Så i går begynte jeg med det. Bakedag. Fant ei oppskrift i Bolig Pluss som frista veldig. Boller med masse kardemomme. Og gjett om de smakte!!!! Kjempegode! Men mine ser ikke ut som de på bildet i bladet....
Dessuten måtte jeg bare prøve å lage tørre vafler med sjokoladesmørkremfyll. I løpet av den prosessen som forresten gikk parallelt med både middag og boller, blei jeg akutt angrepet av lesevansker: Potetmel blei til hvetemel og vaflene blei heller løse i fisken... Godt at ungene ikke er veldig kritiske.

I dag har jeg sett et ekte snøras på trygg avstand. Og uten at noen sto i fare for å bli tatt.
Snuppa gikk sin første stafett i dag. Ho stilte med friskt mot sammen med to venninner og kom på nest siste plass. Arrangørene hadde merka løypa en smule utydelig, så noen gikk litt for kort. Heldigvis førte det ikke til diskvalifisering i dag, men resultatet blei litt dårligere enn det kunne blitt. Jentene var like blide de.
En fin dag har vi hatt. Kinna har blitt røde og øynene kunne trengt solbriller, men det gjør ikke noe. Det er bare helt nydelig med vårlige tendenser.

Nå er vi snart klar for ei ny uke og så blir det påskeferie. Det gleder vi oss veldig til!!

8 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flotte teltkort! :)
Så fine farger og stempler + pynt.

Skummelt med snøras - godt det var et ufarlig et!

Og så flinke ski-jenter! Det er deilig å være i løypa. spesielt når sola skinner!! Åh, som jeg gleder meg til påske!! :)

God søndagskveld, fortsatt! Og ha ei god uke, med mandag i morgen.
Hilsen Hege

Rosa sa...

fine, fine kort!

Eg skulle jo ha laga opptil fleire kort i tida framover, og det manglar ikkje på verken lyst eller inspirasjon no som alle scrappesaker er pakka godt ned i påvente av Bob'ane...

Fint bilde av snuppa :)

Ingunn sa...

Det var noen flotte kort! Synd at jeg ikke har gjeb. på lenge. Når var din sa du? Er det mulig å få oppskrift på vaflene?

Bodil sa...

Så flotte kort :)

Bake litt... hmmmm... god ide. Må vel ha litt til påske her også :)

T:o)ve sa...

Så flotte teltkort!
Du får i alle fall svingt deg rundt til kreative krumspring en gang iblandt i motsetning til visse andre...
Kos dere med bursdagsfeiring i påska, det skal vi også :) Da kan jeg nemlig terge mannen med nok en gang 2 eldre enn meg lol!

Ha en strålende ny uke!

oheidia sa...

Hærlig teltkort og jeg synes du rekker veldig mye jeg - både baker og forbereder påska samtidig som du lager litt. Hvetemel i stedet for potetmel kan skje den beste. Min far fikk en gang en ostekake oppskrift fra meg og han skulle lage kaka. Ut og kjøpte Philadephia ost. Ringte han sånn tilfeldigvis og spurte om han hadde tatt riktig ost. -Det sto nå Philadelphia ost på den, sa han. _ Gå og sjekk, sa jeg. Han i telefonen: Philadelphiaost ja - med urter og hvitløk!

Tenk deg smaken på den kaka hvis den hadde blitt bakt - urter og hvitløk sammen med jordbærgele!!!

Jeg avverget en katastrofe akkurat da for han rakk butikken på nytt.

De fleste ulykker skjer i hjemmet, sies det.

De snøskredene på vestlandet er skumle - veldig skumle. Hold dere langt unna dem.

Tastes. Klem

mette sa...

Skal si du har hatt mange jern i ilden, Rønnaug!Og snøras er skummelt, det!

Supre teltkort, så smart! Veldig flotte!

Anonym sa...

Ja det var flotte kort....... drog kjensel på eit der og ja.. hi hi....

go bursdag til både deg og husbonden!!!

frå irene