lørdag 15. mai 2010

Gjenbruk og kort på bestilling

I fjor blei denne ovnen forvist fra kjøkkenet til en plass under bjørka i tunet. Der har den stått, til tider dekka med alskens annet rot. Nå skulle den vekk, men ikke så langt. Jeg kom på at den kanskje kunne få nytt liv. Så nå er den blitt "kokeplass" for blomster. Spennende å se om de vil trives oppi og til dels inni en ovn.

Og så har jeg fått et par bestillinger på kort. Bildene blie en smule mørke i skyggen, men de gir vel et lite inntrykk.

Papirene er fra GCD og kartongen er hvit bazzill.

Nå er bunadskjortene strøket. Alle sko er i hus og snuppa sin bunad en smule lenger enn den var i går. Godt når alt det er på plass. Da er det bare flagga som må spores opp. Og ja, bilene er også blitt reine.

Her i huset er det fruen som står for reingjøring av diverse, mens gubbeluren er møkkamann for tida. Igrunnen en grei fordeling... Forresten så har eldstemann og jeg oppdaga gledene ved skikkelig vaskeutstyr. Vi skaffa terrassevasker i går. Nå er terrassen og trappa nesten like lyse og fine som da de var nye. Ingen tvil om at motorisrte ting gir arbeidslyst i fleng til 12åringer. KNEGG :)

Har til og med fått ferdig muffinsene som skal selges i kafeen på skulen. Det blei to omganger, siden de første var hulemuffins i følge minstemann... Ingen gråter over det, det betyr jo bare at vi har noe å kose oss emd til kaffen.

Nyt helga alt du greier :)

3 kommentarer:

Bodil sa...

Så fint å se litt blomster utendørs. Har ikke fått ut noe her ennå , men snøen er så å si borte.

Nydelig kort du har lagd.

Ha en riktig fin helg og flott 17.Mai. Klem :)

Guro sa...

Så flott med gjennbruk i hagen, herlig med blomster!
Nydelig kort du har laget også, fine blomster-
Klem Guro

Gladie sa...

Næææ - så utrolig gøyal gjenbruk av ovnen!!! Kreativt og rålekkert!