søndag 9. mai 2010

Søndagskveldstanker

Ei jobbehelg er over og det er tid for en liten smule oppdateringer på bloggen. Det har vært travelt både på jobben og heime i det siste, og noe må jo det gå utover...

Denne helga er fire konfirmasjonsgudstjenester gjennomført. Det har vært hektisk og veldig kjekt. Alltid spennende å se om alle konfirmantene er friske (det var de, i år også) og om været er fint. Dagene har vært nydelige og alt har gått etter planen. Mest stress er det å sørge for at alle medhjelpere er informert om alt de trenger vite. Alle trenger jo ikke vite alt, men det er viktig at de veit det de trenger. For eksempel hvor navna til konfirmantene er plassert på benkene...

Og noen få konfirmanter skal også få en hilsen. Skulle gjerne gjort det til alle, men 125, det blir litt mange... Det får klare seg med naboene. Disse korta har fått nye eiere.
I løpet av uka har ogsa en kollega fylt år. Oppdaga det i siste lita og greide ikke la være å lage kort en sein kveld. Kjekt var det.
Må bare vise fram det nydeligste lammet vårt. Ho har så vakre auge. Ser nesten ut som ho har en kajal på. Ikke visste jeg at sauer kan ha så vakre øyne.

Denne helga har ungene funnet på noe nytt. De leiker blindebukk alle på en gang. Poenget har visst vært å finne fram til diverse avtalte steder uten å se. Problemet er at når en ikke ser er det lett å rote seg bort... Det greide de. Plutselig kom minstemann springende for å hente meg. 12 åringen, som burde hatt mest omløp i toppen, hadde gått utfor en skrent og landa på hue i noen steiner. Godt oppskrapa, med en solid kul i hue og et blåmerke på armen som ser ut som både det ene og det andre. Skallebank og mye grining. En grønnskaspose fra fryseren fikk tima seg fort opp på den knollen. Men nå går det heldigvis bra. Ingen legevakt og ingen TV-titting. Det siste er det værste for gutten sjøl. Jeg er glad for å slippe legevaktturen.

I dag skal alle tre tidlig i seng. Ikke som straff, men for å ta igjen en god del tapt søvn siste uka. Det har blitt alt for mange seine kvelder. I morra er det ny dag med nye muligheter. Og i slutten av uka er det jo nesten en liten ferie.

Til slutt må jeg bare vise fram denne. Noen som aner hva det er??? Jeg visste ikke at dette treet hadde sånne nydelige rosa "blomster".

5 kommentarer:

Bodil sa...

Heisann. Kjempefine kort du har lagd. Skjønner godt at ikke alle kan få, da har du nok ikke hatt tid til jobb ;)
Fint bilde av det søte lammet, nydelige øyne :)
Litt knall og fall må en vel regne med, så lenge det går bra og ikke er alvorlige skader. Følg med så det ikke er hjernerystelse da.
Så nydelige knopper. Kan det være lerke tro???
Ønsker deg en fin kveld, klem :)

Pauline sa...

Lekre kort du har laget, heldige de som får dem!
Nydelige øyne på det lammet ja! :-)
blindebukk utendørs var nytt for meg.. håper det går godt!
Ser ut som lerk du har tatt bilde av. ;-)
Takk for kselig kommentar i bloggen, riktig god mai-uke til deg, klem!

Guro sa...

Dette var noen flotte kort!!! Herlig fargespill på alle sammen :)
Må si meg enig i det du sier om lammet, virkelig nydelige øyne, en ordentlig hjerteknuser!
Spennende blomst på grenen underst, den var ny for meg og.

Ha en fin og rolig kveld, og takk for titten :-)

Klem

Anonym sa...

Nå skjønner jeg hvorfor du ikke helt likte at minsten leikte blindebukk... hehe... men kanskje litt lurere å leike den innenfor gjerdet i Eideshagen enn i kuppert terreng! Mari

Rosa sa...

Flinke du!!!!! God helg :)