mandag 17. januar 2011

Heime og leiker

Etter en fantastisk flott konfirmanttur har helga vært av det rolige slaget. Fantastisk deilig å sove masse, lese masse og en skikkelig god tur ut. Det siste var en smule utfordrende siden det etter hvert blei mye vær- VÅTT vær. Skikkelig holkeføre og kliss vått. Jaja. Ikke annet å gjøre enn å kle seg godt. Det gjorde vi i dag tidlig også. Og jeg tok til vettet og fant ut at buss var fint i dag. Regna med at bilen hadde stått på tvers før jeg nådde hovedveien om jeg hadde prøvd. Og det har jeg nok helt rett i.

Men buss var heller ikke så lett. Den kom ikke... Etter hvert kom en nabo å sa at veien var stengt. Seimselva gikk over.... OPS. Gjett om ungene var fornøyde med å kunne gå heim att :) Bortsett fra eldstemann som egentlig skulle kjøpe slalomski i dag... Han er ikke helt blid enda :)I stedet for jobb og skole blei det film og data. Og jeg har kost meg med å laste ned Elements 9. Eller rettere sagt: Det er nå kosen begynner. Nå skal jeg få dreisen på noen prosjekter som har liggi her ei stund.
Dette er bare så morro. Leike med bilder og lage nye effekter. Skal kose meg enda mere. Men først er det litt andre ting som må gjøres. Har veldig snrt en 8 åring i huset og pulten er rydda sånn at jeg kan lage kort :)

4 kommentarer:

Knerten sa...

Så utrolig stilige de nederste bildene er, Rønnaug ! Så bra at du ikke går tom for ideer selvom været og føret setter stopper :-)
Ha en fin dag, tross alt, og kos dere sammen !

Bodil sa...

Så herlig flotte bilder, her synes gleden lang vei :)

Ha en fin uke du også, klem :)

oheidia sa...

Så hærlige bilder og jeg tror på at gleden var stor over å bli hjemme. Litt synd på han som ikke fikk kjøre slalom. Moro å leke med bilder og redigere. Du er skikkelig flink jo!

Det er deilig å være hjemme. Får ikke gjort så mye men det er viktig å bare være med familien. Jeg setter utrolig pris på det!!!!

Vi tastes. Klem fra meg

Elisabeth sa...

Så brae bilder. Jo det er bra du likte pakken du fikk. Kos deg med den.

Klem fra Elisabeth