mandag 10. januar 2011

Sånn er det med den saken

Hvem var det som skulle bli flink til å blogge????
Hvem var det som hadde så masse morsomme planer i nyttårshelga?

Snakk aldri for høyt om sånne planer... Det kan nemlig hende de ikke blir noe av.

Men nå sitter jeg på jobb og spiser matpakka. Te-koppen ved siden av meg er snart tom og må fylles på. Og akkurat i øyeblikket holder telefonen stilt og ingen kollegaer er i huset. Med andre ord ganske rolig.

Helt aleine er jeg forresten ikke. En servicemann tar seg av kopimaskin-printer-scanneren vår. HURRA!! Den trenger skikkelig service sånn at den kan skjønne hva vi vil OG GJØRE DET OGSÅ!

Forrige uke var igrunnen en ganske grei start på året. Sånn reint bortsett fra at gubbeluren min brått fikk feber og uhumskheter i kroppen. For en bonde er det ikke bare å legge seg ned og vente på å bli frisk. Dyra trenger stell uansett og avløseren våre var opptatt på annet hold. Var noen turer å fjøset den uka, både seint og tidlig. Men jobben min måtte jo også gjøres...

I helga flytta jula på loftet. Deilig å få det gjort, selv om jeg savner de ekstra lysa på kjøkkenet. Og så har vi gått rundt juletreet i Vangskyrkja. Det er det ingen som har gjort før. Hellige-tre-kongers-gudstjeneste med juletregang og juletrehøsting er en ny opplevelse for den gamle kirka - og for oss. Kjekt var det. Særlig kjekt fordi vi plutselig så hvem som var der og kunne både smile, hilse og slå av en prat.

Ellers har vi fått nytt Kulturhus i bygda siste uka. Nytt bibliotek, nye kinosaler og masse kjekt. Filmen VOss gjennom fire årstider var en opplevelse. Råkjøring ned Stalheimkleiva i kinosete var omtrent lieke sceary som i virkeligheten... Gleder meg til gode kinoopplevelesr i det huset.

Men nå får jeg fortsette å jobbe med konfirmantleirene. Neste innlegg blir kanskje med bilder også. I alle fall om jeg får tilbake den nye PC'en min som brått måtte ha fagfolk til å se på seg.... Den ville ikke slippe meg inn....

4 kommentarer:

Bodil sa...

Skjønner det er travle dager hos deg.
Du får huske å trekke pusten litt innimellom da :)
Skal begynne å ta vekk jula sånn litt etter litt denne uka, makter ikke alt på en dag.
Ha en flott uke, klem :)

Hege sa...

Vet du hva?, jeg synes at det er greit å innrømme at man ikke alltid får gjort det man har planer om.. så du skal ikke ha dårlig samvittighet for det:) Bloggen din kommer ikke i første rekke, og slik skal det vel egentlig være også.. Livet først, bloggen etterpå:)
Og det virker som du har nok å henge fingrene i for tida.
Husk å pust med magen:)

Ønsker deg ei fin uke, klem:)

lappetussa-Ingunn sa...

Godt å høre at ikke alle planer blir gjennomført hos deg heller. Men da begynner vi bare pånytt igjen.Sånn er det med den saken.

Papirskreppa sa...

Du er ikke alene om å ha ting som ikke blir gjort :) Trøst deg med det. Likte godt å lese i bloggen din. Hvorfor har ikke jeg vært her oftere :) Ser du jobber med konfirmanter? Har selv konfirmant til våren :) Kos deg med det du holder på med, så får heller noe vente. Hæres ut som om du har nok å ta deg til :)