tirsdag 11. januar 2011

Pustehull

I dag har jeg rett og slett hatt mot til å ta meg et pustehull. Blei heime fra jobb for å pleie en forkjølelse med en liten smule temperatur, og har rett og slett kost meg veldig på sofaen med tredje bok i Millenium-serien. Fantastisk at det går an å gjøre sånt. Må innrømme at jeg ikke er den som gjør det alt for ofte...

Ute laver snøen ned. Nå må det da være minst en meter på flatmark. Det gjelder å følge den smale veg for å komme mellom husa. Hvis du ikke er 8, 10 eller 12, da, og aller helst vil være midt ute i det kalde våte og hvite. Ungene har  gravd og gravd og gravd etter skuletid. Dagen tok slutt og mørket kom sigende før de fant vegen inn att. Snuppa gjorde ei lekse i full fart og så bar det avgårde på vinterens første skitrening. Venninner som gjør det samme er et veldig godt trekkplaster.

Eldstemann har kapra kjøkkenbordet til leksene sine. Han kan slett ikke begrupe at det skal være nødvendig med så mye lekser. Hvor blir det da av fritida???? At det henger sammen med at han går i 7., vel, det vil han helst ikke tenke for mye på.

Minstemann har kapra en datamskin og spiller alt han kan. Det er noe av det han liker aller best. Kanskje bortsett fra å spørre om vi er klar over hva han ønsker seg til bursdagen.... Det blir gjentatt i det uendelige flere ganger om dagen. Godt det ikke er mer enn ei uke att til den dagen.

I morra blir det jobb igjen. Satser virkelig på at kroppen vil være med meg på det. Konfirmantleir er nemlig veldig kjekt. Og i år har jeg gleda meg skikkelig til å reise på tur med denne gjengen.

Nå skal jeg inn i sofaen og nyte at det ikke er tegnefilm på TV :)

Ha en god kveld, du også :)

1 kommentar:

lappetussa-Ingunn sa...

Bra at du tok godt vare på deg sjølv, det er viktig det og. Og da klarer en så mye mer seinere. Ha en fin kveld i godstolen, og god bedring.