søndag 28. desember 2008

En nydelig award

Det er helt tydelig at jeg har fått litt bedre tid. Nå blir det to innlegg på en dag, og grunnen til dette er at jeg har fått award, ikke bare en gang, men to. Både Heidi og Rosa har gleda meg med denne nydelige:
Den er jo helt skjønn, da. Og her er noen ord som hører med:
"Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkselser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse. Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres".
Og jeg vil både gi den tilbake og videre til disse koselige bloggene som jeg stadig kikker innom:

1. Heidi. Ja, jeg må få gi den tibake til deg. Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre. Det hadde virkelig vært kjekt å møte deg i virkeligheten. Men det er slett ikke værst å være blogvenner heller. Tusen takk for nydelig julekort og for ei helt overraskende scrappegave. Jeg setter virkelig pris på å besøke bloggen din. Du lager masse fint som det virkelig er verdt å kikke på.

2. Rosa, eller Åslaug. Joda, du får den også tilbake. Det er så kjekt å kikke innom bloggen din. Alle de gode bildene du tar og alt det fine du lager inspirerer meg. Og så skriver du så godt. Det er mye oppdatering i en blogg som vi ikke får tid til på kontoreet :) Takk for at du finnes.

3. Jill. Pastilldamen med svigerfamilie på Voss. Jeg setter virkelig stor pris på å lese bloggen din. Den er utrolig artig. Både små og store gleder og sorger blir satt i et litt eget lys. Jeg har flere ganger tatt meg i å humre over julemusene deres. Tusen takk for at du fremdeles deler av deg selv og smurfene dine.

4. Gladie. Joda, jeg veit at du har fått denne før. Men jeg vil også gi deg den. Fordi du deler av deg selv og fordi du lager noen utrolig flotte LO'er. Mange ganger har jeg blitt sittende og se, og se, og se - på alle detaljene og på helheten de skaper. Takk for at du viser fram så mange sider av livet.

5. Banglamarie. Fordi du sprer så godt humør. Joda, jeg er klar over at alle dager ikke er gode. Men likevel har du en himmel over livet som kommer til syne i det du lager, enten det er med papir og stash eller med stoff og garn. Dessuten tur jeg bloggen din var den aller første bloggen jeg var innom. Tusen takk for mye flott inspirasjon.

6. Inger Marie, som jeg blei kjent med på kurs på Papirgleder. Jeg har stadig glede av en tur innom bloggen din. Finne noen nye tips, kikke på en detalj eller fire. Nyte det du lager. Og så var det så kjekt å møte deg IRL. Takk for at du er til.

7. Elisabeth som lager masse flott. Som jeg nesten møtte på Voss for to år siden. (Syke unger hindra meg i å være med på kurs). Hos Elisabeth så jeg den første fyrstikk-adventkalenderen. Den blei beundra mange ganger. Tusen takk for all inspirasjon jeg kan hente hos deg.

8. Trollkåno. Denne får du rett og slett fordi jeg har lyst til å sende den til deg. Jeg har kost meg med å kikke på trolla dine og er mektig imponert over hva du tryller fram. Skjønner godt at disse genene måtte gå i arv til neste slektsledd.

Tusen takk for all i spirasjonen dere gir meg!

4 kommentarer:

Orlaug sa...

Å tusen takk, Rønnaug!
Det gleda meg stort!
Eg beundrar din kreativitet i scrappinga, og det veit eg fleire gjer.
Har ikkje "våga" å begynne med det, rett og slett redd for å bli "hekta". Trur eg har nok hobbyar.....men det ser kjekt ut.

Gladie sa...

Tusen takk Rønnaug, ikke minst for gode ord - det varmer :) Ønsker en fortsatt fin romjul til deg og dine :) Og takk til tipset om RF sin nye blogg - hun er definitivt min største favoritt-digidois-designer ever :)

Elisabeth sa...

ååååå tusen tusen takk;) så snill du er. og jeg må få si at den fyrstikk kalenderen var jeg så heldig å få av Inger Marie. den står til pynt i stuen min enda.

i morgen reiser vi til Voss, så kjører du forbi Saue så kom innom til meg en tur. Hadde vært koselig å få møte deg;)

Ønsker deg et riktig godt nyttår.

Klem fra Elisabeth

Inger Marie sa...

Hei og tusen tusen takk for award :)
Så utrolig snill du er :)
Ønsker deg en fin feiring av det nye året og et godt og kreativt 2009.
God klem fra Inger Marie